x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp ar putea juca în "Albă ca Zăpada"

Johnny Depp ar putea juca în "Albă ca Zăpada"

01 Noi 2010   •   00:00
Johnny Depp ar putea juca în "Albă ca Zăpada"

Actorului american i s-a oferit rolul principal din filmul "Snow White and the Huntsman" ("Albă ca Zăpada şi vânătorul" n.r.). Depp ar putea interpreta rolul vânătorului în ecranizarea celebrei poveşti pentru copii, însă după un scenariu care modifică firul narativ deja cunoscut.




Spre deosebire de binecunoscuta poveste a fraţilor Grimm, în varianta propusă de scenariştii viitoarei pelicule, acţiunea se desfăşoară în jurul Albei ca Zăpada care învaţă cum să se apere de diabolica sa mamă, de la vânătorul care ar fi trebuit să îi curme viaţă.

Depp, care în prezent filmează la partea a patra a seriei ""Piraţii din Caraibe", este, potrivit producătorilor de la Universal, persoana preferată de producători pentru a prelua acest rol, după ce au fost refuzaţi de Tom Hardy, actorul din pelicula "Inception", regizat de Christopher Nolan. Hardy a refuzat din cauza suprapunerii perioadei de filmare cu cea a producţiei din seria Batman, "The Dark Knight Rises". Potrivit contctmusic.com, filmările la "Snow White and the Huntsman" ar trebui să înceapă în inauarie anul viitor.

Pentru acest film a fost contactată şi Charlize Theron, care ar trebui să joace rolul maşterei, regina Ravenna. Filmul este aşteptat să apară la sfârşitul anului 2012.

×
Subiecte în articol: lumea