x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Johnny Depp nu mai e turist la Veneţia, ci proprietar de vilă

Johnny Depp nu mai e turist la Veneţia, ci proprietar de vilă

30 Ian 2011   •   14:32
Johnny Depp nu mai e turist la Veneţia, ci proprietar de vilă


Johnny Depp a încheiat-o cu turismul la Veneţia după ce tocmai şi-a cumpărat o vilă situată pe unul din canalele celebrului oraş, pentru care a achitat nu mai puţin de 10 milioane de dolari. Actorul a decis să facă această achiziţie, modestă în comparaţie cu alte clădiri veneţiene, după ce s-a îndrăgostit de acest oraş în urma filmărilor pentru pelicula "The Tourist".

Imobilul, datând din secolul al XVII-lea, are totuşi nevoie de restaurare, pentru care probabil, Depp va mai avea de scos din buzunar o sumă considerabilă. Potrivit presei locale veneţiene, actorul a câştigat licitaţia pentru Palazzo Dona Sangiantoffetti după ce s-a întrecut cu un şeic arab, care era la fel de interesat de una dintre puţinele clădiri disponibile pentru a fi cumpărate din Veneţia. Deşi clădirea este goală, are bogate decoraţiuni arhitecturale şi coloane ornamentale. Actorul spune că imobilul va deveni casa de vacanţă unde îşi va petrece timpul alături de iubita sa, Vanessa Paradis, şi cei doi copii ai lor, Lily-Rose, în vârstă de 11 ani şi Jack, opt ani.148989-untitled.jpg

Actorul a avut ocazia să admire timp de mai multe luni clădirile Veneţiei în timpul filmărilor pentru producţia "The Tourist". El a povestit că adora să se plimbe după lăsarea întunericului pe străduţele întunecate. atunci când nu mai era deranjat de paparazzi. "Experienţa mea Veneţia s-a desfăşurat, de fapt, între 10 şi două noaptea, când se închideau străzile şi puteam să mă plimb, să trăiesc poezia alături de fantomele Veneţiei pe toate acele străduţe minunate", a declarat actorul, citat de dailymail.co.uk.

Vila veneţiană completează astfel colecţia destul de impresionantă de proprietăţi ale lui Depp, care include o casă la ţară în Franţa, pe un domeniu de 20 de hectare, o insulă de aproape aceeaşi dimensiune în Bahamas şi case în Hawaii, West Hollywood şi Somerset. (foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: imobil Johnny Depp vanessa paradis