x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jolie vrea pace! Aniston a primit o scrisoare de la "marea rivală"

Jolie vrea pace! Aniston a primit o scrisoare de la "marea rivală"

24 Sep 2010   •   00:00
Jolie vrea pace! Aniston a primit o scrisoare de la "marea rivală"

Actriţa americană Jennifer Aniston a fost şocată, în această dimineaţă, când a descoperit că poştaşul i-a adus o scrisoare de la "marea ei rivală", aşa cum o descrie presa americană pe Angelina Jolie.



Potrivit tabloidului american National Enquirer, citat de Mediafax, Angelina Jolie - care creşte şase copii împreună cu Brad Pitt, fostul soţ al actriţei Jennifer Aniston - ar fi luat hotărârea să o contacteze pe Aniston pentru a încerca să pună capăt neînţelegerilor din trecut.

"Angelina nu mai vrea să aibă parte de energie negativă în viaţa ei şi urăşte această ostilitate care există între ea şi Jen", a declarat o sursă.

"A avut nevoie de mult timp pentru a-şi face curaj, însă are intenţii bune şi îşi doreşte cu adevărat să lase trecutul în urmă. Deşi pare ceva nebunesc, nu e deloc ceva surprinzător pentru cei care o cunosc pe Angelina. Are o personalitate surprinzătoare, iar în cazul ei, a o contacta pe Jennifer reprezintă exact genul de comportament la care te poţi aştepta", a explicat aceeaşi sursă.

În acea scrisoare, Angelina Jolie i-ar fi spus "rivalei" Jennifer Aniston că va fi o mamă minunată şi că aceasta se află acum la vârsta şi momentul potrivit pentru a avea primul ei copil.

"În plus, ea are sprijinul total din partea lui Brad Pitt. El este foarte mândru că Angie a contactat-o pe Jen", a adăugat aceeaşi sursă.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

×
Subiecte în articol: magazin