x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Jonglerii cu drujba

Jonglerii cu drujba

de Oana-Maria Baltoc    |    01 Apr 2008   •   00:00
Jonglerii cu drujba
Sursa foto: Michaela Rehle/

Slovacul Milan Roskopf a stabilit un nou record intrat în Cartea Recordurilor, după ce a jonglat cu o minge de un kilogram şi două drujbe.

Slovacul Milan Roskopf a stabilit un nou record intrat în Cartea Recordurilor, după ce a jonglat cu o minge de un kilogram şi două drujbe. Demonstraţia a avut loc în cadrul competiţiei “Impossibility Challenger” organizată în Germania, la Dachau, prilej cu care concurenţii încearcă să doboare sau să stabilească recorduri dintre cele mai bizare.

 

Secret: Ledger a mai avut un copil 

Familia regretatului actor Heath Ledger crede că acesta mai are un copil dintr-o relaţie pe care a avut-o în liceu cu o femeie mai în vârstă decât el, informează Rom­pres. Pe când avea 17 ani, Ledger a avut o relaţie cu o femeie care trăia în concubinaj cu un alt băr­bat şi care a descoperit că este în­săr­cinată abia după ce s-a des­păr­ţit de viitorul actor. Dacă se confirmă faptul că Ledger este tatăl biologic al acestei fetiţe, copilul ar putea beneficia de o parte din averea de milioane de dolari a actorului alături de

Matilda Rose, fiica în vârstă de doi ani pe care Heath a avut-o cu actriţa Michelle Williams.

 

În curând: Film despre George W. Bush

Producătorii americani au anun­ţat că lucrează de zor la un film intitulat “W”, bazat pe viaţa actualului preşedinte american, anunţă Rompres. Actorul James Brolin îl interpretează pe George W. Bush, James Cromwell şi Ellen Burstyn au fost distribuiţi în ro­lu­rile părinţilor acestuia, iar Elizabeth Banks a primit rolul Laurei Bush, soţia preşedintelui. Se pare că pelicula va fi regizată de Oliver Stone, care a realizat “JFK”, “Na­tural Born Killers” şi “Platoon”. Filmul se află în faza de producţie, iar producătorii speră că va fi gata pentru a fi lansat în noiembrie, la timp pentru alegerile din SUA.

 

Atracţie: A făcut sex cu masa de picnic 

Un american riscă să fie judecat pentru comportament indecent în public după ce a fost filmat făcând sex cu o masă de picnic, relatează Rompres. Reprezentanţii poliţiei au precizat că Art Price Jr a fost văzut de patru ori întreţinând relaţii sexuale cu masa, în special la orele dimineţii. Ultima oară, un vecin l-a filmat şi a prezentat poliţiei dovada. “Pentru a-şi  produce plăcere, bărbatul a folosit gaura din masă în care în mod normal trebuie să intre piciorul umbrelei”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

 

Viaţa la bloc: Ciudăţenie imobiliară

Un apartament de patru camere din Brighton, Marea Britanie, în care toaleta este construi­tă pe balcon şi cada în bucătărie va fi vândut la licitaţie. Specialiştii estimează că bizara locuinţă, care datează din anul 1820, ar putea fi achiziţionată cu peste 130.000 de lire sterline, anunţă Ananova. “Nu mi-a venit să-mi cred ochilor când am intrat în acest apartament. Am văzut peste 15.000 de proprietăţi de-a lungul carierei mele, dar niciodată nu văzusem o locuinţă care să aibă baia amenajată în bucătărie”, a declarat Nick Muston, angajat al agenţiei care a descoperit “comoara imobiliară”. 

×
Subiecte în articol: magazin