x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun JR Ewing îşi scoate pălăria la licitaţie - video.

JR Ewing îşi scoate pălăria la licitaţie - video.

16 Mai 2011   •   21:00
JR Ewing îşi scoate pălăria la licitaţie - video.

Devenit celebru dupa rolul verosului petrolist JR Ewing din serialul Dallas, atat de popular in Romania in anii '80, actorul american Larry Hagmann a anuntat ca va scoate la licitatie mai multe obiecte de imbracaminte purtate in timpul filmarilor, printre care si una dintre palariile care l-au facut atat de celebru.

In varsta de 79 de ani, actorul nascut in Texas a decis ca este cazul sa isi vanda impunatoarea resedinta pe care o are in Ojai (California), cu o suprafata de 9.000 de metri patrati, pentru a se muta la Los Angeles, intr-o locuinta mai modesta.

Odata cu vanzarea proprietatii, interpretul lui JR Ewing va organiza o licitatie pentru vanzarea unor piese de mobilier care au facut parte din decorul serialului Dallas, o pereche de cizme de cowboy personalizate, dar si una din palariile care l-au facut celebru, aflata in prezent la Muzeul Smithsonian.

Specialistii in licitatii estimeaza ca Hagmann ar putea obtine cel putin 2.000 de dolari din vanzarea celebrei palarii, actorul anuntand ca toate sumele stranse vor fi donate in scopuri caritabile.


×
Subiecte în articol: dallas larry hagman jr ewing