x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Julia - Safari in luna de miere

Julia - Safari in luna de miere

de Adriana V. Paduraru    |    22 Iul 2005   •   00:00
Julia  -  Safari in luna de miere
VEDETE
Julia Chelaru si Bogdan Jianu sunt impreuna de cinci ani. A cam venit timpul sa oficializeze relatia, zic unii. Asa ca s-au pus pe treaba...

Julia, blonda trupei Sexxy, are planuri mari. Ea si iubitul ei vor pleca la inceputul lunii octombrie la Paris, pentru a se logodi: "Va fi ceva simbolic. Ne vom darui inele de logodna in prezenta catorva prieteni". Locul de desfasurare a evenimentului: Sena, pe un vaporas. De ce acolo? Iata explicatia Juliei: "Am fost in Paris anul trecut. Am vizitat multe tari, insa nimic nu m-a impresionat mai mult decat capitala Frantei. M-a incantat plimbarea pe Sena, am trait o senzatie extraordinara. Ne-am sarutat, am dansat, fara sa ne pese de oamenii din jur. Acele trei zile petrecute la Paris au insemnat foarte mult pentru noi. Tocmai de aceea am ales ca loc de logodna Orasul Luminii. Nu de fite, cum ar crede unii".

INCEPUTURI. Pana sa ajunga aici, Julia si iubitul sau, Bogdan, au trecut prin multe impreuna. "Relatia noastra s-a consolidat pe zi ce trece. Pasiunea a crescut treptat. Nu ca la alte cupluri: intai pasiune. Iar cand «focul s-a stins», s-a dus si povestea de dragoste", a marturisit cantareata. Bogdan Jianu a vazut-o la televizor, pe vremea cand ea era "exotica". S-a dat peste cap pentru a face rost de numarul ei de telefon si a sunat-o pentru a-i propune o intalnire. "Eu eram cu fite, ca nu doream sa ma intalnesc cu necunoscuti... Texte. In cele din urma, ne-am vazut. Dar nu m-am dus singura, am luat-o si pe Claudia cu mine. Nu pot sa spun ca nu m-a impresionat de la inceput: era bine facut, parul lung. Insa era mult prea serios, iar mie imi plac oamenii veseli, care spun glume, bancuri... A vorbit mai mult cu Claudia", isi aminteste jumatatea Sexxy. A urmat o perioada de doua saptamani in care Bogdan a sunat-o si de 30 de ori pe zi, iar ea nu dorea sa-i raspunda. Apoi alte doua saptamani de "pauza", in care Julia a inceput sa simta lipsa telefoanelor. Drept pentru care "si-a luat inima in dinti" si l-a cautat. Acesta a fost inceputul unei frumoase povesti de dragoste.

CASATORIE. Dupa logodna de la Paris, Julia se gandeste si la "trecerea in acte". Insa nu face un caz din asta. "Nu actul propriu-zis este important. Lasam totul sa vina de la sine. Am simtit ca acum este momentul pentru logodna. In ceea ce priveste casatoria, cred ca la vara s-ar putea realiza. Si cuplurile din anturajul nostru ne spun ca ar fi timpul sa trecem la «lucruri serioase»", spune cantareata. Luna de miere o vrea intr-un loc exotic. Nu la Paris. "Te-ai indragostit de un oras. Dar daca ai posibilitatea de a calatori in strainatate, de ce sa nu vizitezi si alte locuri?", se intreaba Julia. Asa se explica faptul ca frumoasa blonda ar dori sa plece in luna de miere in Africa, la un safari.

MOSTENITORI. Julia si iubitul sau vor sa aiba un singur copil. O fetita. S-au gandit chiar si la un nume. De fapt, la doua: Sabina sau Patricia. "N-am negociat foarte mult pe aceasta tema. Pur si simplu, am gandit acelasi lucru in acelasi timp. Asta si pentru ca suntem amandoi in zodia Racului. Ne asemanam foarte mult. Sunt unii chiar care ne cred frati", a declarat interpreta. Cand va veni pe lume nu au stabilit, pentru ca Julia insasi marturiseste ca inca mai copilareste.

"Relatia noastra s-a consolidat pe zi ce trece. Pasiunea a crescut treptat. Nu ca la alte cupluri: intai pasiune. Iar cand «focul s-a stins», s-a dus si povestea de dragoste"

Romantism cu Eugenii


Pe vremea cand nu formau un cuplu, Julia era foarte suspicioasa in ceea ce-l privea pe Bogdan. El incerca sa-i castige increderea, iar ea de fiecare data il lua "peste picior". La fel s-a intamplat si cand Bogdan a intrebat-o cum vede o cina romantica. "As vrea o salata de eugenii si un cheeseburger", a venit raspunsul Juliei. Asta a vrut, asta a capatat. Pe malul marii, Bogdan i-a pregatit o surpriza: o masa inconjurata de lumanari si torte, petale de trandafiri si... un bol plin cu eugenii si doi cheeseburgeri. "Asa am luat noi o cina romantica pe malul marii, avand in meniu salata de eugenii si cheeseburgeri. Fondul sonor a fost asigurat de Snap, pentru ca asta i-am spus eu cand m-a intrebat ce formatie imi place, desi nu prea era asa", isi aminteste Julia.
×
Subiecte în articol: bogdan julia