x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Juraţii

Juraţii

22 Iun 2007   •   00:00

Ţipete, rugăminţi, comentarii, voturi şi iar voturi, pănă ce este dat verdictul final

Căştigător al Premiului Oscar, regizorul Barry Levinson impreună cu scenaristul Tom Fontana, căştigător al premiului Emmy, şi-au unit forţele "creative" intr-un serial plin de suspans şi de neprevăzut: Juraţii. Producţia priveşte cazurile penale judecate intr-un tribunal din New York, exclusiv din punctul de vedere al juraţilor, al modului in care ei deliberează şi analizează cele petrecute. Telespectatorii sunt astfel invitaţi in spatele uşilor inchise pentru a asista la procesul decizional: ţipete, rugăminţi, comentarii, voturi şi iar voturi, pănă ce este dat verdictul final.

SCENARIU. Fiecare episod al serialului incepe cu finalul unui proces. Informaţiile complete despre fiecare caz sunt redate prin declaraţiile experţilor, prin rememorarea incidentelor, conferinţe de presă şi interogatorii. Pe măsură ce sunt dezvăluite toate aceste detalii, telespectatorii au posibilitatea de a stabili propriul lor verdict şi de a-l confrunta cu cel al juraţilor.

Ce s-a intămplat, de fapt? Cine este vinovat? Sunt intrebări la care telespectatorii vor găsi răspuns in secvenţele finale ale fiecărui episod. Cu toate astea, punctul de atracţie al fiecărui episod il constituie discuţiile şi comentariile juraţilor, paşii urmaţi pănă la stabilirea verdictului.

News

RBD, FAMILIA. Fanii romăni ai formaţiei RBD au un nou motiv de bucurie. Ei pot urmări, in premieră mondială, serialul RBD, familia. Deşi este bazat pe situaţii fictive, serialul este oglinda personalităţii membrilor trupei, o reflexie a vieţii unor tineri aflaţi in căutarea iubirii, a unor răspunsuri, in căutarea prieteniei adevărate. "Aceasta este povestea din spatele poveştii, viaţa in ficţiune a formaţiei RBD de dinainte şi de după show; este ceea ce li se intămplă lor, cu personalităţile lor diferite, prin crearea unor personaje care au căte puţin din fiecare. Vom arăta partea semnificativă a formaţiei, ceea ce se intimplă atunci cănd se află in familie", a semnalat producătorul Pedro Damián.

"DORA" IA LECŢII DE CHITARĂ. Raluca Tătaru, interpreta Dorei din telenovela "Iubire ca in filme", a inceput să ia lecţii de chitară. Actriţa şi-a propus să facă aceste cursuri pentru că a considerat dintotdeauna că acesta este un instrument special, in care se regăseşte. Motivaţia şi mai mare a apărut in momentul in care a primit in dar o chitară clasică de la mama ei. "Mai mult decăt oricare alt instrument, chitara te ajută să treci foarte repede prin mai multe stări. Mi se pare un instrument dur, dar in acelaşi timp unul foarte romantic", mărturiseşte Raluca, o mare iubitoare a serenadelor.

×
Subiecte în articol: serial