x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Justin Timberlake s-a împăcat cu Jessica Biel

Justin Timberlake s-a împăcat cu Jessica Biel

07 Iul 2011   •   13:47
Justin Timberlake s-a împăcat cu Jessica Biel

Cantaretul american Justin Timberlake s-a impacat cu fosta lui iubita, actrita Jessica Biel, de care s-a despartit in luna martie. Potrivit publicatiei Us Weekly, cele doua vedete americane, care s-au despartit in martie, s-au impacat din nou. "Au continuat sa vorbeasca in toata aceasta perioada si au decis sa dea relatiei lor inca o sansa. Jessica isi dorea foarte mult sa se impace cu el, iar Justin a inteles ca viata de celibatar nu este ceea ce pare", a declarat o sursa pentru Us Weekly, preluata de Mediafax. Justin Timberlake si Jessica Biel au petrecut weekend-ul trecut impreuna, la Toronto.

Cantaretul Justin Timberlake si actrita Jessica Biel au anuntat, la inceputul lunii martie, ca au decis sa se desparta, dupa o relatie care a durat patru ani. Justin Timberlake, in varsta de 30 de ani, si Jessica Biel, in varsta de 29 de ani, au fost vazuti pentru ultima oara impreuna in public pe 27 februarie, la petrecerea organizata la Los Angeles de revista Vanity Fair, dupa gala premiilor Oscar.

De-a lungul anilor, artistul american a avut relatii cu alte staruri de calibru din showbiz-ul american, precum Britney Spears si Alyssa Milano. Jessica Biel, in varsta de 29 de ani, este o actrita americana care a aparut intr-o serie de filme hollywoodiene, dupa ce s-a facut cunoscuta in serialul de televiziune "Al saptelea cer". In ultima vreme, ea a atras atentia publicului mai ales prin relatia sa cu cantaretul Justin Timberlake.

×