x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Middleton, din nou fermecătoare, la aniversarea oficială a zilei de naştere a Reginei.

Kate Middleton, din nou fermecătoare, la aniversarea oficială a zilei de naştere a Reginei.

12 Iun 2011   •   11:06
Kate Middleton, din nou fermecătoare, la aniversarea oficială a zilei de naştere a Reginei.

Sambata, londonezii au avut parte din nou de sarbatoare pe strazile orasului, familia regala sarbatorind cea de-a 85-a aniversare a Reginei. Sotia printului William, Catherine, acum ducesa de Cambridge, a luat parte pentru prima data oficial la aceasta ceremonie, facandu-si aparitia intr-o caleasca alaturi de fratele mai mic al lui William, printul Harry, Camilla, ducesa de Cornwamm si Andrew, duce de York.

Kate, asa cum o alinta o lume intreaga, a fost din nou o prezenta fermecatoare, asa cum ne-a obsinuit deja, fermecand audienta cu zambetul ei larg. Ea a purtat o rochie ivorie accesorizata cu o palarie neagra, in timp ce printul William, care a mers calare pe tot parcursul defilarii oficiale, a purtat aceeasi uniforma a Garzii Irlandeze pe care am vazut-o, de altfel, si la nunta din 29 aprilie, accesorizata cu traditionala caciula inalta din blana de urs.

Regina a aparut de asemenea intr-o caleasca alaturi de printul consort Philip, care a implinit vineri 90 de ani, in timp ce o fanfara canta imnul Marii Britanii. - "God Save The Queen".

Desi Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii a implinit 85 de ani inca din luna aprilie, ceremonia oficiala a aniversarii publice a zilei de nastere a reginei este un obicei traditional al englezilor sarbatorit intotdeauna intr-o sambata de la inceputul lunii iunie, tinut inca din anul 1748.

×