x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Middleton e îngrijorată că slăbeşte prea mult

Kate Middleton e îngrijorată că slăbeşte prea mult

24 Ian 2011   •   17:03
Kate Middleton e îngrijorată că slăbeşte prea mult
Sursa foto: Eddie Keogh/REUTERS

Viitoarea prinţesă Kate Middleton pare să fie îngrijorată în ultima vreme că slăbeşte prea mult. Ea încearcă acum să ia în greutate pentru că se teme că îşi va pierde formele până la nunta sa cu prinţul William. Ea şi-a propus să urmeze o dietă de îngrăşare bogată în carbohidraţi.

Potrivit unui prieten al lui Middleton, aceasta a pierdut mult din greutate din cauza agitaţiei pentru nuntă. "Este foarte îngrijorată că îşi va pierde formele complet,  aşa că a introdus mai mulţi carbohidraţi în dietă. Nu vorbim acum despre porţii imense de spaghete, dar cu siguranţă mănâncă pâine prăjită, cereale şi terci", a mai adăugat sursa, citată de femalefirst.co.uk.

Middleton, care merge în mod regulat la sala de sport, are acum şi un nutriţionist care a sfătuit-o să mânânce de cinci-şase ori pe zi. Se pare că  programul intensiv de fitness pe care l-a ânceput Middleton în urmă cu câteva luni tocmai pentru a fi în formă pentru nuntă îi crează acum probleme neaşteptate, deoarece, potrivit planului, acest antrenament duce la arderea a 500 de calorii pe zi.

×
Subiecte în articol: familia regala kate middleton