x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Middleton este încurajată să asculte, mai degrabă decât să vorbească cu Regina

Kate Middleton este încurajată să asculte, mai degrabă decât să vorbească cu Regina

09 Dec 2010   •   16:50
Kate Middleton este încurajată să asculte, mai degrabă decât să vorbească cu Regina
Sursa foto: SUZANNE PLUNKETT/REUTERS

Aceasta este una dintre afirmaţiile făcute de diverse surse care „veghează” asupra Casei Regale britanice. Era greu de crezut că un eveniment de amploare care are loc în interiorul familiei regale avea să treacă, aşa că zvonurile care au început să circule masiv de când prinţul William a anunţat că se va căsători cu Kate Middleton. Astfel, se pare că Middleton îşi pierde, încet, încet libertatea şi independenţa. "Kate va avea de acum încolo escortă. Este obişnuită să meargă cu autobuzul împreună cu sora ei, dar de acum nu va mai putea face asta", spune Katie Nicholl, jurnalist corespondent la Mail on Sunday şi autoare a cărţii „William and Harry: Behind the Palace Walls”., citată de US Weekly. „Acum descoperă ce preţ trebuie să plătească pentru că s-a îndrăgostit de viitorul rege”, a spus ea. În plus, se pare că părinţilor lui Middleton le este destul de dificil să se obişnuiască cu faptul că în capătul străzii lor se află permanent o maşină a poliţiei, cu oameni ai legii înarmaţi până în dinţi.

Pe de altă parte, se pare că, spre deosebire de prinţesa Diana, Kate Middleton este încurajată să îşi spună părerile. Mai puţin în faţa reginei, în această situaţie fiind sfătuită să asculte mai mult decât să vorbească. „Dacă are ceva de spus, este încurajată să o facă cu voce tare, ea nu va fi ignorată. Palatul şi-a învăţat lecţia în trecut cu prinţesa Diana. De asemenea, relaţia dintre Kate Middleton şi regină este fascinantă.”, mai spune Nicholl, adăugând că deşi este încurajatp să vorbeascăă mai puîin decât regina, Kate va avea întâlniri săptămânale cu  ea.O sursă din interiorul palatului regal spune că William este hotărât să facă această căsnicie să meargă, el având în plan să conducă o familie regală în alt mod faţă de cum s-a obişnuit până în prezent.

De când au anunţat logodna, Kate şi William locuiesc la reşedinţa prinţului de Wales, Clarence House, nu la palatul Buckinghm. Însă, după ce se vor căsători, vor primi un apartament în Kensington Palace, poate chiar pe cel al prinţesei Diana. Potrivit surselor din interiorul Casei Regale, tot după căsătorie, William va prefera să mănânce mâncare gătită chiar de Kate. „Nu plănuiesc să aibă valeţi şi majordomi, Kate va găti şi va organiza petreceri acasă”. Asta urmează să fie valabil în Wales, dar acum însă, atâta vreme cât Kate locuieşte în Londra, ea are la dispoziţie o întreagă echipă care să facă diverse lucruri pentru ea.

Kate Middleton se pare că acordă acum o mai mare atenţie şi aspectului său fizic. „În nouă ani de când sunt împreună, Middleton s-a transformat dintr-o studentă în femeie”, spune Simone Simmons, prietenă apropiată a prinţesei Diana. În plus, Middleton merge regulat la sala de sport Clarence House şi are parte de tratamente de înfrumuseţare la unul dintre cele mai faimoase saloane britanice, Richard Ward Hair and Metrospa. De asemenea, manichiura lui Kate pare a fi întotdeauna impecabilă, şi atît ea, cât şi William au grijă să urmeze tratamente de albire a dinţilor.

 

 

×