x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Middleton, reinventarea de la studentă la viitoare prinţesă

Kate Middleton, reinventarea de la studentă la viitoare prinţesă

13 Apr 2011   •   14:09
Kate Middleton, reinventarea de la studentă la viitoare prinţesă

Kate Middleton nu mai este aproape deloc cea pe care a cunoscut-o prinţul William în timp ce erau colegi de facultate. Considerabil mai slabă, viitoarea prinţesă afişează o mai mare încredere în sine la apariţiile în public. În spatele acestui aspect, care a inclus şi lăsarea deoparte a hainelor casual şi cizmelor butucănoase pentru taioare cambrate pe corp şi tocuri, stă însă o întreagă echipă regală care s-a ocupat de Kate Middleton până la cel mai mic amănunt. Pe categorii, de la stilişti până specialişti în norme de etichetă, iată cum s-s transformat Kate Middleton pentru a deveni prinţesă. 

Păr

Kate a fost tot timpul cunoscută pentru aspectul său natural, îngrijit de un celebru stilist britanic care se ocupă de feţele regale, Richard Ward. Recent, Kate afişează un aspect puţin mai elegant, cu părul lăsat tot pe spate. “Kate rămâne la stilul său original, care este liber şi natural, însp ese foarte conştientă de fiecare aparat de fotografiat din jurul ei şi ştie că o pală de vânt care să-i răvăşească părul nu ar da bine într-o fotografie nefericită”, a spus Jean Broke-Smith, expert în norme de etichetă, citată de DailyMail.

 Machiaj

Kate a surprins pe toată lumea cu un gest destul de curajos, refuzând toate ofertele din partea specialiştilor în machiaj pentru ziua nunţii. Ea preferă să îşi realizeze singură machiajul, refuzând asistenţa unui specialist chiar şi pentru fotografiile oficiale ale logodnei sale cu prinţul William. “Aş spune că îşi face încă singură machiajul şi asta e bine pentru ea, este fermecător, o atitudine tipic englezească, care nu poate decât să o facă şi mai iubită în ochii oamenilor”, a declarat specialistul în machiaj Julia Bolino, care a adăugat că este convinsă de influenţa pozitivă a mamei lui Kate asupra acestui aspect, Carole Middleton fiind o femeie foarte elegantă şi aranjată.

 

Dantură

Dacă o viitoare Regină poate fi sigură de ceva, acesta este faptul că va avea mult de zâmbit, aşa că şi Kate a investit în acest lucru. Zvonurile umblă că ea şi- început îngrijirea dentară riguroasă încă dinainte de logodnă. Un medic de la Academia Britanică de Cosmetică Dentară spune că dantura ciitoarei prinţese arată de parcă ar fi purtat în secret aparat dentar – fie mobil, fie invizibil permanent, pentru a-şi îndrepta dinţii. Un astfel de tratament costă approximativ 7.000 de lire şi durează câteva luni. “Arată de parcă ar fi urmat şi un tratament de înălbire a dinţilor, dinţii sunt aliniaţi perfect şi au lungimea cmedicul stomatolog.

 Corp

Asemenea multor mirese, Kate a slăbit câteva kilograme pentru a arăta perfect în ziua nunţii. Specialiştii sunt, însă, îngrijoraţi acum că, după ce a redus două numere la rochii, silueta lui Kate arată acum extreme de fragilă, iar părul bine aranjat lasă la vedere o faţă mult mai subţire şi parcă sculptată.

 Vestimentaţie

Kate Middleton a fost dintotdeauna o fire conservatoare, astfel că nu îi este greu să aleagp haine în acest spirit. Până şi acum, se speculează că viitoarea prinţesă îşi alege singură hainele pentru ocazii oficiale şi că decizia asupra rochiei de mireasă i-a aparţinut în totalitate. “Stilul său a evoluat cu siguranţă. A trecut mult timp de la ţinutele care includeau cizme de piele până la genunchi. Purtând costume conservatoare ca acum, Kate arată cu siguranţă formal, aşa cum îi stp bine unei viitoare mirese regale, însă îngrijorarea mea este că se îmbracă precum o femeie cu zece ani mai bătrână decât ea. Un sacou cu mulţi nasturi nu va lăsa niciodată să se vadă vreo urmp de lenjerie intimă atunci când se va opri, de exemplu, să vorbească cu un copil. Iar ea poartă chiar şi o vestă neagră pe dedesubt pentru a fi sigură că nu are vreo surpriză accidentală”, spune designerul Camilla Ridley Day, unul dintre stiliştii preferaţi ai celebrităţilor.

Comportament

Kate Middleton are permanent un plic sau o poşetă, indiferent de locul unde îşi face apariţia. Acest ampnunt îi face pe experţii în norme de etichetă să fie convinşi că viitoarea prinţesă a primit indicaţii serioase pentru a şti cum să iasă în public. “Poşeta dă ocupaţie permanentă mâinilor unei doamne. Kate este o fată superbă şi, asemenea prinţesei Diana, are un fel natural de a se apropia de oameni. Dar modul în care face cu mâna este cu totul neregal. N-aş fi surprinsă dacă salutul ei se va transforma într-unul mut, într-o ridicare subtilă a mînii fără însă a avea degetele despărţite”, a spus expertul Jean Broke-Smith . (foto: dailymail.co.uk)

×