x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate şi William, neconvenţionali până la final (Video)

Kate şi William, neconvenţionali până la final (Video)

29 Apr 2011   •   17:16
Kate şi William, neconvenţionali până la final (Video)
Sursa foto: Dylan Martinez/REUTERS

William şi Catherine, acum Duce şi Ducesă de Cambridge, au foarte multe şanse să devină cel mai iubit cuplu regal, cucerind inimile oamenilor mai ales cu încăpâţânarea de a dărâma barierele convenţionale impuse de Casa Regală a Marii Britanii. Cei doi, deşi nu s-au abătut nici o clipă de la rigorile pe care le impune eticheta, au reuşit însă să profite de mici amănunte care să îi transforme în cel mai neconvenţional cuplu regal al Marii Britanii de până  în prezent.

De la anunţarea logodnei şi până la mult aşteptatul sărut care a pecetluit legătura celor doi, ei au reuşit să atragă simpatia publicului prin modul simpu şi lejer în care s-au purtat. Spre surprinderea tuturor şi în aplauzele a zeci de mii de oameni, Kate şi William s-au sărutat în balconul Palatului Buckingham... de două ori, fapt care a atras şi mai mult simpatia oamenilor de rând care au asistat la căsătoria secolului. În plus, ei au lăsat publicul cu gura căscată cînd au ieşit din palat după, "scena balconului", într-un automobil Aston Martin pentru a mai face o dată cu mâna mulţimii adunate în piaţa din faţa clădirii. Bineînţeles, cu tradiţionalele baloane atârnate de spatele maşinii şi cu plăcuţa de înmatriculare pe care scria "Just Wed".

În trecut, primul pas care a atras atenţia asupra neconvenţionalităţii cuplului a fost ipostaza în care cei doi au abordat portretele oficiale de logodnă, la sfârşitul anului trecut. Deşi tradiţia impunea ca portretele regale să fie imortalizate cu cei doi protagonişti stând băţoşi unul lângă celălalt, fără prea multă personalitate, cuplul William şi Kate a reuşit să transmită o lejeritate şi o căldură neaşteptată, ei fiind extrem de relaxaţi, într-o ipostază comfortabilă.

Apoi, ei au surprins declarând că nu vor avea personal care să îi servească. Kate nu s-a sfiit să afirme că vrea să fie o soţie care îi găteşte soţului său şi că îşi doreşte să meargă la cumpărături aşa cum face o femeie obişnuită, fără a avea oameni special angajaţi pentru aceste activităţi. Cei doi plănuiesc să îşi petreacă măcar sfârşiturile de săptămână pe proprietatea de la ţară, fără extravaganţe, încercând să se apropie cât mai mult de viaţa oamenilor obişnuiţi.

Şi, pentru a păstra propria „tradiţie” a neconvenţionalului pe care şi-au impus-o, petrecerea lor de nuntă va fi una aşa cum nu s-a mai văzut la Palatul Buckingham. Ei au reuşit să convingă familia regală să le permită amenajarea unui club în câteva dintre camerele palatului, cu globuri disco strălucitoare, mese de mixaj pentru DJ, ring de dans şi bar pentru cocktail-uri. (A.C.T)

 

 

×