x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate şi William: Nunta regală 2.0

Kate şi William: Nunta regală 2.0

03 Mar 2011   •   17:21
Kate şi William: Nunta regală 2.0

Englezii o fac cu stil atunci când vine vorba despre nunta regală a prinţului William. Şi cum un astfel de eveniment trebuie exploatat pe toate planurile, iată că s-a născut nunta regală 2.0. Site-ul oficial lansat în acest scop îi pune la curent pe britanici cu ultimele noutăţi în ceea ce priveşte fiecare amănunt al celebrului eveniment.

Unde, când, pe unde vor merge, cu ce se vor deplasa şi cum este plănuită recepţie de după nuntă... totul este la dispoziţia britanicilor şi a turiştilor care au de gând să se perinde prin zonă la sfârşitul lunii aprilie. Şi cum totul trebuie bine pus la punct, cetăţenii sunt informaţi până şi despre modul în care evoluează drumul pe care vor merge viitorii însurăţei.

Ce mai puteţi afla? Cu siguranţă, ultima informaţie de interes naţional... în parcul de lângă parcul regal pe care urmează să îl traverseze Kate şi William au înflorit narcisele. Important e că narcisele au fost plantate pentru a sărbători aniversarea Nunţii de Aur a Reginei Elizabeth II cu Ducele de Edinburgh în anul 1997.    

×
Subiecte în articol: nunta prinţul william kate middleton