x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Katherine Heigl

Katherine Heigl

de Adriana V. Paduraru    |    21 Mar 2008   •   00:00

Ca şi în serialul “Anatomia lui Grey”, Katherine Heigl şi-a început cariera ca fotomodel. La vârsta de 9 ani făcea deja reclamă unor produse de îngrijire a părului.

Ca şi în serialul “Anatomia lui Grey”, Katherine Heigl şi-a început cariera ca fotomodel. La vârsta de 9 ani făcea deja reclamă unor produse de îngrijire a părului. Câţiva ani mai târziu semna un contract cu o agenţie internaţională de mo­­de­le – Wilhelmina. Au urmat apariţii în mai multe reclame foto şi video.

În 1992 şi-a făcut debutul pe ma­rele ecran, cu un rol secundar în pe­li­cula “That Night”. Iar în 1994 i se ofe­rea rolul principal (o adolescentă răzvrătită) în pelicula “My Father the Hero” (Tatăl meu e un erou), în care l-a avut ca partener pe Gerard De­pardieu. În tot acest timp, Kathe­ri­ne şi-a continuat studiile, a făcut film şi a participat la prezentări de mo­dă. În 1995 a debutat în pelicule de acţiune. Ea a interpretat rolul ne­­poa­tei personajului lui Steven Seagal în “Sechestraţi în tren”.

 

CEA MAI DORITĂ. Într-un recent top alcătuit de site-ul askmen.com, Katherine Heigl a ocupat cea mai înaltă poziţie, surclasând alte femei frumoase din show-biz-ul interna­ţional precum Alessandra Ambrosio, Kate Beckinsale, Eva Mendes sau Jessica Alba. Crite­riile de selec­ţie se refereau la calităţile pe care ar trebui să le aibă o iubită sau o so­ţie ideală, inteligenţa, umorul, ca­risma şi ambiţia.

 

DOMNIŞOARĂ DE ONOARE. Cea mai nouă peliculă în care o puteţi vedea pe frumoasa Katherine este “27 de rochii”, film în care joacă rolul eternei domnişoare de onoare. În viaţa de zi cu zi însă sim­patica doctoriţă din “Anatomia lui Grey” este căsătorită cu acte în regulă de la 23 decembrie 2007. Soţul său este cântăreţul Josh Kelley.

 

 

News

 

Un tată aproape perfect. Viaţa familiei Salvi era tihnită, atât cât poate fi de tihnită viaţa unei fami­lii numeroase, până când Michele Salvi (Michele Placido – Caracatiţa), capul familiei, rămâne văduv şi unic părinte pentru cei şase copii. Cei mici trebuie cocoloşiţi, cei mari trebuie îndrumaţi, slujba trebuie respectată, iar tinereţea e doar o amintire frumoasă. Michele este la un pas de colaps, însă salvarea ar putea veni din partea frumoasei Elena.

 

Războiul de acasă. Michael Ra­pa­port şi Anita Barone constată pe pie­lea lor ce complicat lucru este să fii părinte în lu­mea modernă.  Ceea ce-şi propun părinţii este ca cei trei copii să ajungă la colegiu fără a avea cazier, copii nelegitimi, sau vreo legătură cu drogurile. Hillary, fiica în vârstă de 16 ani a celor doi, este disperată după întâlniri amo­­roase, suferă că nu este lăsată să se vadă cu băieţi mai mari şi îşi deplânge virginitatea pur “tehnică”. Larry, în vârstă de 15 ani, are încli­na­ţii gay, adoră musicalurile şi poartă cu plăcere haine de damă, în timp ce Mike, abia trecut de pragul adolescenţei, este obsedat de jocurile video. Războiul familiei Gold este unul teribil, iar Dave şi Vicky trebuie să aplice cele mai sofisticate strategii pentru a obţine victorii modeste. 

 

×
Subiecte în articol: serial