x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Katie Holmes, la tribunal pentru calomnie

Katie Holmes, la tribunal pentru calomnie

02 Mar 2011   •   13:11
Katie Holmes, la tribunal pentru calomnie

Katie Holmes a dat în judecată un tabloid american pentru calomnie, după publicarea unui articol care insinua că este dependentă de droguri. Soţia lui Tom Cruise a lua această decizie după ce revista americană Star a publicat pe copertă în ianuarie un titlu fals care, spune actriţa, nu avea nici cea mai mică legătură cu textul publicat în interiorul acesteia. Fotografia de pe coperta revistei Star arăta o imagine deloc măgulitoare a unei Katie îmbătrânită şi foarte obosită, deasupra acesteia tronând cu litere marri titlul "Katie DRUG SHOCKER".

În plus, articolul sugera că Holmes este "prinsă într-un cerc vicios din cauza tratamentelor care dau dependenţă". informaţiile fiind adunate din mai multe interviuri date de foşti membri ai cultului scientologic. "Insinuările maliţioase ale revistei Star despre Katie sunt neadevărate, lipsite de etică şi ilicite", a declarat avocatul actriţei, citat de Access Hollywood. Plângerea pe care a depus-o Holmes include şi faptul că povestea publicată insinuează că ea ar intenţiona să se despartă de Tom Cruise. 

De cealaltă parte, reprezentanţii publicaţiei tabloide îşi susţin în continuare punctul de vedere. "Star susţine integritatea sa editorială în privinţa informaţiilor publicate despre doamna Holmes şi a utilizării ecesive a e-metrului ( L. Ron Hubbard, fondatorul scientologiei, descria "e-metrul"  drept un artefact religios care il ajuta pe utilizator sa identifice problemele spirituale n.r.). Efectul fizic al e-metrului asupra celor care îl utilizează reprezintă o chestiune de interes public şi plănuim să ne apărăm cu toate puterile în pricfesul intentat de Katie Holmes", a declarat un purtător de cuvânt al publicaţiei. Acesat a mai adăugat că aşteaptă cu nerăbdare să afle la tribunal infoormaţii despre experienţele lui Katie Holmes în cultul scientologic, fiind convinşi că au dreptate iar judecătorul va închide cazul. 

×
Subiecte în articol: tabloid Tom Cruise Katie Holmes