x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Katy Perry: „Nu am avut copilărie”

Katy Perry: „Nu am avut copilărie”

04 Mai 2011   •   10:24
Katy Perry: „Nu am avut copilărie”

Privind seducător de pe coperta Vanity Fair, Katy Perry dezvăluie din secretele vieţii sale în paginile numărului din iunie al revistei. Pe copertă, ea nu putea arăta decât aşa cum ne-a obişnuit deja, extrem de seducătoare, îmbrăcată într-o rochie cu corset, de culoarea pielii.

Cântăreaţa dezvăluie că au existat,  însă, momente în trecutul său când o astfel de apariţie ar fi fost aspru criticată în familia sa, ea fiind crescută în credinţa evanghelistă. „Nu am avut copilărie”, a spus ea, explicând că atunci nu avea voie să citească nici o carte, mama sa citindu-i doar din Biblie. Perry spune acum că din cauza acestei educaţii foarte stricte, a simţit întotdeauna nevoia să depăşească limita.  „Întotdeauna am fost copilul care să întreb «De ce». În credinţa noastră, tu trebuie doar să crezi. În acest moment cred că sunt doar într-o căutare, sunt deschisă către noi posibilităţi”, a explicat cântăreaţa în vârstă de 26 de ani.

Ea spune acum că că se află într-un proces constant de acumulare de cunoştinţe în ceea ce priveşte credinţa, iar în ceea ce priveşte relaţia cu familia, aceasta a evoluat. „Coexistăm. Nu mai încerc să îi schimb şi cred că ei nu mai încearcă să mă schimbe. Suntem doar de acord să nu cădem de acord”, a mai adăugat Perry.

×
Subiecte în articol: interviu vanity fair katy perry