x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Katy Perry: „Nu am fost niciodată o sfântă”

Katy Perry: „Nu am fost niciodată o sfântă”

12 Apr 2011   •   15:00
Katy Perry: „Nu am fost niciodată o sfântă”

Katy Perry nu îşi doreşte să fie un model pentru nimeni. Cântăreaţa spune că preferă ca oamenii să îşi aleagă altă vedetă drept model, deşi, la rândul ei, se poate spune că are sute de fani care îi ştiu toate melodiile pe de rost şi nu ratează concertele sale. „Dacă oamenii vor un model, o au pe Miley Cyrus. Eu n-am fost niciodată o sfântă. Sunt o fiinţă umană şi o mai dau în bară câteodată”, a spus cântăreaţa, citată de DailyMail. 

Katy Perry este în aceste zile în atenţia media care speculează mai ales direcţia căsniciei cântăreţei cu Russell Brand, aşteptând permanent ca ei să aibă probleme. Aşa că Katy s-a hotărât să vorbească pe şleau într-un interviu pentru revista OK şi despre soţul ei, pentru a împrăştia zvonurile. Cântăreaţa, care e căsătorită de şase luni, spune că este foarte atentă la căsnicia sa, descriindu-şi soţul „perechea perfectă”, chiar dacă ştie că Brand a fost dependent de droguri. „A fost dependent de heroină şi acum nu mai e. A fost dependent de tot felul de lucruri şi acum nu mai e. Aşa că poate fi considerat un extremist, lucru care poate fi deopotrivă bun şi rău”, spune cântăreaţa, adăugând că atunci când i se pare nepotrivit comportamentul său îi atrage atenţia să se oprească. Acesta este şi cazul în care trebuie să-l atenţioneze pentru că flirtează cu mama ei prin intermediul e-mail-urilor. „Este total deplasat aşa că îi spun să se oprească”, a mai povestit Katy. Însă, când vine vorba despre ea în această relaţie, cântăreaţa spune că se consideră o „fată bună”, deoarece crede în dragoste, integritate şi respect. „Sunt, însă, o fată rea pentru că îmi place să tachinez. Ştiu că sex-appeal-ul este asul meu din mânecă”, a mai adăugat ea.

Katy Perry a mai povestit că este extrem de încântată că a devenit noua imagine a unei celebre companii de produse pentru îngrijirea părului. Ea apare în noua campanie a companiei „ghd”, într-un pictorial extrem de colorat care promovează o ediţie limitată de produse. Fotografiile au fost făcute de un cunoscut fotograf. David LaChapelle, iar Katy spune că a fost extrem de încântată să lucreze cu el pentru o companie care are o reputaţie de renume în showbiz. „Sunt foarte  încântată să lucrez cu ghd şi le-am folosit produsele pe parcursul întregului turneu California Dreams. Produsele lor au reputaţia de a fi cele mai bune din showbiz şi mă bucur ca imaginea mea să fie asociată cu ele”, a mai povestit Katy. (foto: dailymail.co.uk)

×
Subiecte în articol: interviu katy perry