x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Katy Perry şi Russell Brand s-au căsătorit în India

Katy Perry şi Russell Brand s-au căsătorit în India

24 Oct 2010   •   00:00
Katy Perry şi Russell Brand s-au căsătorit în India

Cântăreaţa Katy Perry şi actorul britanic Russell Brand s-au căsătorit, sâmbătă, în India, în cadrul unei ceremonii tradiţionale hinduse, informează Reuters.

Ceremonia s-a desfăşurat la complexul de lux Amaan-i-Khas din rezervaţia indiană de tigrii Ranthambore National Park, situată la 100 de kilometri de Jaipur.

Conform unei declaraţii de presă a cuplului, ceremonia "privată şi spirituală", la care au participat prieteni apropiaţi şi membri ai familiei, a fost oficiată de un preot catolic.

Rusell Brand a sosit la eveniment pe un cal decorat special pentru ceremonie, înconjurat de cămile şi elefanţi. Ulterior, un preot hindus a oficiat o ceremonie tradiţională în jurul unui foc.

Conform presei, cântăreaţa Rihanna a fost domnişoară de onoare. De asemenea, la ceremonie au mai participat cântăreţul britanic Noel Gallagher şi prezentatorul de televiziune Jonathan Ross.

Russell Brand a cerut-o în căsătorie pe Katy Perry în locul în care s-a desfăşurat ceremonia în decembrie 2009.

Katy Perry este o cântăreaţă americană care a devenit cunoscută graţie hitului din 2008 "I Kissed a Girl", ce s-a situat pe prima poziţie în topurile din peste 20 de ţări, inclusiv în Statele Unite ale Americii şi în Marea Britanie.

Russell Brand este un actor britanic, jurnalist şi prezentator de emisiuni radiofonice şi de televiziune, devenit cunoscut după ce a prezentat una dintre ediţiile emisiunii "Big Brother" în Marea Britanie.

×
Subiecte în articol: lumea