x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kevin Spacey, premiat pentru activitatea sa culturală în Anglia

Kevin Spacey, premiat pentru activitatea sa culturală în Anglia

04 Noi 2010   •   00:00
Kevin Spacey, premiat  pentru activitatea sa culturală în Anglia

Kevin Spacey a primit titlul de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic din partea prinţului Charles, pentru activităţile pe care le-a desfăşurat la Old Vic Theatre din Londra.



Kevin Spacey a primit această medalie în cadrul unei ceremonii organizată miercuri, la Clarence House, reşedinţa regală din Londra a prinţului Charles, scrie publicaţia Acces Hollywood, preluată de Mediafax.

Kevin Spacey este directorul Old Vic Theatre încă din 2003, el având o contribuţie decisivă în revitalizarea activităţilor culturale organizate în aceast teatru vechi de peste 200 de ani."Consider că arta şi cultura reprezintă o parte extrem de importantă din vieţile noastre" a declarat actorul american după ceremonia de premiere. Titlul onorific de Comandor al Ordinului Imperiului Britanic este acordat cetăţenilor străini, în semn de recunoaştere a serviciilor excepţionale aduse de aceştia culturii britanice.

Kevin Spacey a câştigat până în prezent două premii Oscar, pentru rolurile din "Suspecţi de serviciu" (1995) şi "American Beauty" (1999). Recent, renumitul actor american a apărut în "Shrink", un film al cărui erou principal este un psihiatru care îşi consacră cariera starurilor de la Hollywood.

×
Subiecte în articol: lumea