x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kiefer Sutherland ramane in top - Inca doua sezoane pentru „24"

Kiefer Sutherland ramane in top - Inca doua sezoane pentru „24"

de Andy Stanescu    |    18 Mai 2007   •   00:00
Kiefer Sutherland ramane in top  -  Inca doua sezoane pentru „24"

In ciuda faptului ca in ultimul an serialul „24" nu a rupt gura targului la capitolul audienta, studiourile tv „Fox" au prelungit cu inca doua sezoane productia semnata de popularul actor Kiefer Sutherland, dupa cum informeaza Associated Press citata de Rompres.

In ciuda faptului ca in ultimul an serialul „24" nu a rupt gura targului la capitolul audienta, studiourile tv „Fox" au prelungit cu inca doua sezoane productia semnata de popularul actor Kiefer Sutherland, dupa cum informeaza Associated Press citata de Rompres. Premiul Emmy pentru cel mai bun serial dramatic in 2006, „24" va ramane asadar in grila Fox Tv pana in 2009, subiectul legat de lupta „organelor" din Statele Unite impotriva terorismului ramand in topul preferintelor telespectatorilor de peste ocean.

Kiefer Sutherland va avea din nou ocazia sa-si puna in valoare talentul si experienta, in rolul agentului care se lupta cu reprezentantii „axei raului" (ca sa il citam pe cel ce i-a facut recent cu ochiul Reginei Marii Britanii ). In varsta de 41 de ani, actorul originar din Regatul Unit, a intrat in gratiile cinefililor din intreaga lume, in special datorita personajelor interpretate in productii ca „L.A.Confidential", „The Sentinel" sau „A Few Good Men", film in care Kiefer a evoluat intr-o companie selecta, alaturi de Jack Nicholson, Tom Cruise, Demi Moore si Kevin Bacon.

×
Subiecte în articol: magazin