x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kylie Minogue a sunat la poliţie după ce a fost ameninţată de "un ciudat care se autoamăgeşte" pe Twitter

Kylie Minogue a sunat la poliţie după ce a fost ameninţată de "un ciudat care se autoamăgeşte" pe Twitter

07 Feb 2012   •   13:29
Kylie Minogue a sunat la poliţie după ce a fost ameninţată de "un ciudat care se autoamăgeşte" pe Twitter

Cantareata Kylie Minogue a fost nevoita sa sune la politie dupa ce a fost amenintata pe Twitter de "un ciudat care se autoamageste", informeaza Daily Mail.

"Ii iubesc pe toti cei 1.033.861 de IUBITI ai mei (fanii artistei - n.r.) insa unul dintre ei nu este un fan adevarat, ci doar un ciudat care se autoamageste - iar acest lucru nu-l face deloc special. Din acest motiv, am alertat politia", a scris cantareata pe Twitter.

Imediat dupa incident, Kylie Minogue a primit o multime de mesaje de sustinere de la fanii ei. Dupa acel mesaj pe Twitter, Kylie, care sustine in aceasta perioada un turneu special prin care sarbatoreste 25 de ani de cariera muzicala, "K25 Celebration", si-a reluat discutiile cu fanii ei si a postat cateva fotografii amuzante cu ea din anii '80 si '90.

Nu este prima oara cand cantareata australiana este hartuita. In 2010, un ziar din Australia a publicat fotografii cu un barbat care petrecea foarte mult timp in apropiere de locuinta din Melbourne a parintilor cantaretei si care ii ingrijora pe agentii din echipa de securitate a vedetei. Tot in 2010, in luna martie, a fost dezvaluit faptul ca Minogue s-a numarat printre celebritatile hartuite de Mark Taylor, un fost postas, care le agresa scriindu-le scrisori cu mesaje obscene. In 2003, un fan i-a trimis cantaretei peste 700 de scrisori cu mesaje amenintatoare.

×
Subiecte în articol: Kylie Minogue twitter amenintare hartuire