x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kylie Minogue, în lacrimi la cinci ani după ce a învins cancerul

Kylie Minogue, în lacrimi la cinci ani după ce a învins cancerul

07 Mar 2011   •   10:38
Kylie Minogue, în lacrimi la cinci ani după ce a învins cancerul


Săptămâna trecută, pentru Kylie Minogue s-au împlinit cinci ani de când a învins în lupta cu cancerul la sân. În pofida faptului că acum este în mijlocul unui turneu mondial spectaculos, Kylie Minogue a acceptat să dezvăluie că lupta pe care a dus-o în urmp cu cinci ani încă o mai bântuie. Ea a izbucnit în lacrimi, în timpul unui interviu acordat în exclusivitate unui prezentator australian şi prieten apropiat al cântăreţei, înainte de a urca pe scenă în cadrul turneului "Aphrodite" în Danemarca.

În timpul interviului, prezentatorul a felicitat-o pentru curajul pe care l-a dovedit pe tot parcursul luptei cu cancerul, însă Kylie l-a corectat: "Tu ai văzut acest curaj. Nu cred, însă, că publicul a văzut asta...pentru că am stat departe de privirile lor", i-a spus cântăreaţa prietenului său apropiat, Molly Meldrum. Cântăreaţa a povestit că s-a întâlnit cu părinţii unui copil bolnav într-un spital şi, în timp ce încerca să poarte o discuţie adecvată momentului lângă patul copilului, aceştia au întrebat-o cum se simte, sperând că a trecut cu bine prin această experienţă traumatizantă. Acesta a fost, însă, momentul, în care cântăreţei i-au dat lacrimile. Cerându-şi scuze prietenului ei, Kylie a oprit interviul, ieşind din cameră.

Kylie s-a reîntors, însă, puţin mai târziu, dorind să explice de ce acest moment a emoţionat-o atât de mult."Partea minunată a activităţii mele este umanitatea, însă există anumite momente în care lucrurile astea reale trec dincolo. Nu m-am mai gîndit de ceva vreme la această întâlnire, iar acum m-a atins", a povestit cântăreţa, în vîrstă de 42 de ani. Kylie Minogue a fost diagnosticată cu cancer mamar în mai 2005. La sfârşitul lunii februarie anul acesta, ea a sărbătorit cinci ani de când a reuşit să învingă boala. 

 

 

×
Subiecte în articol: cancer Kylie Minogue