x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La 80 de ani, Janey Cutler este noua senzaţie a Marii Britanii!

La 80 de ani, Janey Cutler este noua senzaţie a Marii Britanii!

10 Mai 2010   •   00:00
La 80 de ani, Janey Cutler este noua senzaţie a Marii Britanii!

Susan Boyle are o rivală. Este vorba despre Janey Cutler, o bunicuţă de 80 de ani, care a fermecat publicul britanic cu vocea ei. Talentul femeii a fost descoperit tot la emisiunea "Britain's Got Talent".



Janey este cunoscută în Glasgow pentru vocea sa extraordinară, scrie antena3.ro. Britanica spune că a avut o viaţă perfectă şi este fericită pentru ceea ce consideră ea, cele mai mari realizări ale sale: cei 7 copii, 13 nepoţi şi 4 strănepoţi.

"Îmi place să cânt. Şi prietenele mele îmi spuneau să fac pasul ăsta. Mai bine mai târziu decât niciodată", povesteşte Janey. Noua voce de aur a Marii Britanii susţine că face totul, aşa cum spune şi cântecul care i-a adus atâta faimă, "Fără Regrete".

După impresionanta interpretare de la "Britain's Got Talent", unul dintre membrii juriului a întrebat-o pe Janey caţi ani a aşteptat ca cânte pe o scenă adevărată. "Nu pot decât să mulţumesc pentru că s-a întâmplat în această seară. Prietenii m-au încurajat să vin la concurs. Mai bine mai târziu decât niciodată", a răspuns bunicuţa, răvăşită de emoţii.

×
Subiecte în articol: magazin