x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La carting cu Cristina Rus

La carting cu Cristina Rus

de Cristina Ologeanu    |    28 Apr 2006   •   00:00

Steaua - Rapid, meciul revansa © Tatuaje made in Hollywood © Africa Zavala, indragostita © Apocalipsa dupa Stephen King © Bach revine © Gabriela Cristea, masterat despre papuci © Carje sexuale

Despre Cristina Rus stiam ca numai in cazuri exceptionale accepta sa stea pe locul din dreapta soferului. Asa ca ne-am gandit sa-i lansam o provocare: o cursa pe pista de carting.

Cristina a acceptat imediat propunerea noastra, mai ales ca are antecedente in acest domeniu. "Am mers pe un cartodrom din Arad, unde am condus niste cartinguri destul de puternice care mi-au rascolit rezervele de adrenalina ramase neconsumate pe soselele patriei, unde prudenta si constiinta ma impiedica sa ma dezlantui", ne-a marturisit ardeleanca. Chiar daca astepta cu nerabdare sa revina pe cartodrom, a fost destul de greu sa se gaseasca o "fereastra" in programul Cristinei, care aproape zi-lumina este la antrenamentele pentru emisiunea "Dansez pentru tine" de la ProTV.

EMOTII. Ajunsi la "locul faptei", echipa de la Amckart a avut ceva emotii. Dar oamenii s-au linistit cand au aflat ca nu este prima experienta de genul acesta pentru Cristina Rus. Asa ca ne-am pus pe munca: fotograful... fotografia, Cristina... conducea, reporterul... lua notite, iar spectatorii se bucurau de... spectacol. La finalul "plimbarii", Cristina Rus a declarat: "Imi era dor de o aventura de acest gen".

CUNOSCATOARE. Desi este blonda si, pe deasupra, soferita, Cristina nu intra in categoria ("nascocita" de barbati) femeilor de la volan injurate de toti reprezentantii genului masculin. Asta pentru ca ea "si-a facut mana", pentru ca, de cand este in show-biz, a condus sute de mii de kilometri. Ba chiar se pricepe la masini. Si nu ne referim doar la recunoasterea marcilor, ci cunoaste si tipurile de motoare, de cutii de viteze etc. si performantele acestora. "Mai demult stiam sa desfund jiglorul de la Dacia tatalui meu."

"Am mers pe un cartodrom din Arad, unde am condus niste cartinguri destul de puternice"
Cristina Rus
"Recunosc marcile de masini, dar si tipurile de motoare, cutii de viteze si performantele acestora"
Cristina Rus
×