x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La Dolce Vita: Angelina şi Brad şi-au luat casă de 40 milioane de dolari

La Dolce Vita: Angelina şi Brad şi-au luat casă de 40 milioane de dolari

08 Sep 2010   •   00:00
La Dolce Vita: Angelina şi Brad şi-au luat casă de 40 milioane de dolari

Se pare că lui Brad Pitt şi partenerei sale de viaţă, Angelina Jolie, le-a priit perioada petrecută în Italia, la Veneţia. Cei doi actori au locuit acolo câteva luni la începutul acestui an împreună cu cei şase copii. Alegerea s-a datorat faptului că Angelina filma acolo pentru pelicula "The Tourist".



Potrivit www.luxist.com, citat de imopedia.ro, celebrul cuplu Brangelina nu a putut rezista tentaţiei de a cumpăra o casă în Italia. Aşa că, după ce au vizitat două proprietăţi care costau 13, respectiv 10 milioane de dolari, s-au decis să achiziţioneze o vilă situată în apropiere de Verona, pentru care au plătit nu mai puţin de 40 de milioane de dolari.

"Au vrut o proprietate exclusivistă pe care să o poată cumpăra în timp record, pentru a-şi petrece vacanţa de vară în Italia", a declarat Alexander Proto de la Alexander Proto Consulting, compania elveţiană imobiliară preferată de celebrităţi.

Conacul, care se află pe dealurile din Valpolicella, are suprafaţa de peste 1670 mp, 15 camere şi 7 băi. În plus, casa are sală de fitness, o piscină exterioară şi una interioară.

×
Subiecte în articol: magazin