x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun La revedere, drum bun, să-i stingem făclia!

La revedere, drum bun, să-i stingem făclia!

de Adriana V. Paduraru    |    14 Aug 2009   •   00:00
La revedere, drum bun, să-i stingem făclia!

Zilele trecute, Kanal D a anunţat începerea emisiunii "Rătăciţi în Panama" ("Survivor", pentru fanii formatelor străine) şi aducerea pe rolul de maestru de ceremonii al lui Andrei Gheorghe.



Oricum, eu parcă îl şi vizualizez pe Gheorghe stingându-le ălora făcliile murmurând printre dinţi "La revedere, drum bun!". Producătorii spun că tot show-ul costă 2 milioane de euro, iar premiul cel mare este de 50.000 de euro. Vor fi trei echipe, dintre care una de vedete. Au fost vehiculate diferite nume, de la Mihaela Rădulescu la Monica Gabor, de la Raluca Lăzăruţ la Cosmina Păsărin. Evident nici o confirmare. Încă. Vom vedea amănunte concrete în septembrie, când se va lansa show-ul?

5130-99309-img_1538.jpg

Arta cere sacrificii
Dana Rogoz, Loredana şi Ioana Maria Moldovan vor reveni pe micile ecrane cu o nouă înfăţişare. Pentru rolul său din serialul de comedie State de România, Dana s-a făcut blondă. Schimbarea a fost destul de ciudată pentru Dana care, timp de două săptămâni, nu s-a putut obişnui cu noul look. Şi pentru  rolul din Aniela, Loredana este roşcată. La fel ca în "Regina", Lori poartă o perucă de un roşu aprins. Tot la culoarea roşie a trecut şi Ioana Maria Moldovan. Ea s-a pregătit astfel pentru noul sezon al Poveştirilor Adevărate (care debutează luni, 17 august), dar şi pentru noul coprezentator, Radu Vâlcan.

×
Subiecte în articol: magazin