x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady Gaga, acuzată de blasfemie (Audio)

Lady Gaga, acuzată de blasfemie (Audio)

18 Apr 2011   •   13:20
Lady Gaga, acuzată de blasfemie (Audio)

Lady Gaga a intrat din nou în atenţia reprezentanţilor grupurilor religioase, şi asta nu din cauză că ar fi făcut ceva extraordinar, ci pentru că noua sa melodie, intitulată sugestiv „Judas”, are semnificaţii biblice, aşa cum a declarat chiar şi cântăreaţa, şi a fost lansată chiar în săptămâna dinaintea Paştelui. Deşi ar fi trebuit să o lanseze oficial pe data de 19 martie, piesa a fost deja difuzată la un post de radio britanic la sfârşitul săptămânii trecute, aşa că Gaga s-a văzut nevoită să o dea publicului ceva mai devreme.

„Lady Gaga încearcă să îşi sprijine lipsa de talent pe credinţa creştină”, a declarat Bill Donahue, preşedintele Ligii Catolice pentru Drepturi Civile şi Religioase din SUA, citat de Hollywood Reporter „Asta este o bombă... Lady Gaga încearcă să şocheze în continuare cattolicii, şi creştinii în general: se îmbracă precum o călugăriţă şi înghite rozarii. A ajuns o caricatură. Este doar o fostă catolică a cărei minte s-a îndepărtat”, a mai adăăugat acesta.

Nu e de mirare că Gaga stârneşte controverse cu noua sa piesă. Pe lângă ritmul neobişnuit pentru o melodie cu influenţe religioase, chiar şi pentru americani, şi versurile care menţionează, printre altele,  „Sunt îndrăgostită de Iuda”, Lady Gaga a decis că ar fi bine ca în videoclipul piesei, care încă nun a fost lansat, să apară în rolul Mariei Magdalena. Cântăreaţa a postat deja o fotografie din viitorul videoclip, însă aceasta nu este foarte relevantă pentru cei care aşteaptă cu interes să vadă până unde poate merge cântăreaţa cu şocurile vizuale.  Şi probabil că aceştia sunt destul de mulţi, având în vedere că, la doar o zi după lansarea melodiei, aceasta avea deja 620,242 de accesări pe Youtube.

×
Subiecte în articol: religie paste blasfemie melodie Lady Gaga