x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady Gaga, "bombardată" cu ouă în faţa unui club din Sydney

Lady Gaga, "bombardată" cu ouă în faţa unui club din Sydney

13 Iul 2011   •   15:36
Lady Gaga, "bombardată" cu ouă în faţa unui club din Sydney

Cantareata americana Lady Gaga a fost atacata cu oua in noaptea de marti spre miercuri, in timp ce iesea dintr-un club din orasul australian Sydney. Obisnuita ca fanii sa-i strige numele si sa o aclame, artista americana a avut parte de un "tratament" putin diferit noaptea trecuta, cand a fost atacata cu oua, fara a fi insa lovita, in timp ce iesea din clubul ARQ din Sydney.

In ciuda acestei situatii neobisnuite, Lady Gaga, care purta o tinuta sumara din piele neagra, si-a pastrat zambetul pe buze in timp ce era escortata de garzile sale de corp pana la limuzina care o astepta in apropiere, relateaza dailymail.co.uk, preluat de Mediafax. In schimb, un barbat din multime a fost lovit de un ou.

Artista a sustinut un concert-surpriza in clubul gay Nevermind, iar apoi si-a continuat seara mergand sa danseze intr-un alt club de noapte din Sydney, ARQ. Lady Gaga a fost devenit, marti, cetatean de onoare al orasului australian Sydney, acest titlu fiindu-i acordat pentru "sprijinul neconditionat" pe care artista il acorda luptei pentru respectarea drepturilor homosexualilor.

×
Subiecte în articol: club australia concert sydney Lady Gaga