x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady Gaga: "Nu am avut o copilărie nefericită"

Lady Gaga: "Nu am avut o copilărie nefericită"

09 Mar 2011   •   14:58
Lady Gaga: "Nu am avut o copilărie nefericită"
Sursa foto: Lucy Nicholson/REUTERS

Lady Gaga nu s-a născut aşa cum o cunoaşte o lume întreagă. Cântăreaţa a acceptat să vorbească într-un intrviu pentru Neil Young, autorul unei cărţi care conţine o colecţie de interviuri ale celor mai interesante celebrităţi ale momentului.

Gaga a povestit despre cele mai grele momente prin care a trecut pentru a ajunge în punctul în care este astăzi. "Nu am avut o copilprie grea. Dar toate lucrurile prin care am trecut au fost propria mea alegere pentru a-mi parcurge călătoria artistică, pentru a mă face praf ca Warhol,Bowie sau Mick [Jagger] şi să ajung sus", a spsu cântăreaţa, citată de Huffington Post. Ce a mai făcut parte din această călătorie aristică? Consumul de droguri şi condiţiile neplăcute de trai. "Câteodată o iau razna - sau aş putea spune că împietresc - când mă gândesc numai la cum stăteam în apartamentul meu din New York cu gândaci pe podea şi oglinzi cu cocaină peste tot, neavând nici cel mai mic interes de a face altceva înafară de a mă droga şi de a compune muzică", a recunoscut Gaga.Ea şi-a amintit inclusiv de un eveniment extrem de tragic, pe care a refuzat, însă, să îl dezvăluie, autorul cărţii presupunând că excentrica interpretă a vrut să îşi scutească fanii de o imagine extrem de neplăcută care nu o defineşte sub nici o formă. 

Lady Gaga a crescut în New York, trecând la un stil de viaţă plin de experimente şi risc mai ales după ce a început cursurile la universitatea din acest oraş. Luna trecută, cântăreaţa a vrut să viziteze apartamentul în care a locuit, în cadrul unei emisiuni tv unde apărea ca protagonistă, însă proprietarul a refuzat să o lase în fosta sa locuinţă. Până la urmă, înregistrarea pentru emisiunea în care Gaga a vorbit tot despre adolescenţa sa a fost ţinută pe scara blocului.

×
Subiecte în articol: interviu new york Lady Gaga