x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lady Gaga, primul loc la "Rochia anului" pentru creaţia sa din carne

Lady Gaga, primul loc la "Rochia anului" pentru creaţia sa din carne

17 Dec 2010   •   15:09
Lady Gaga, primul loc la "Rochia anului" pentru creaţia sa din carne

Rochia de carne purtată de Lady Gaga la gala MTV Video Music Awards 2010 a fost numită "Rochia anului" de către editorii publicaţiei Time. Excentrica Gaga a şocat audienţa în luna septembrie a acestui an, când şi-a făcut apariţia într-o rochie croită din bucăţi de carne, pe care a accesorizat-o cu o pălărioară şi o poşetă, evident. tot din carne.

Cântăreaţa a ajuns acum în topul publicaţiei Time vizând personalităţile care au purtat inovaţii anul acesta, luând-o înaintea altor celebrităţi precum MIA, Venus Williams sau Rihanna, scrie starpulse.com. "Dacă a face relatări despre modă reprezintă raţiunea ta de a trăi, este uşor să te plictiseşti. Sutiene care explodează? Deja fumate. Rochii făcute din baloane de săpun? Te rog. Folosirea părului pe post de fundă? Nu din nou! Dar o rochie făcută din carne, cu pantofi, păşprie şi poşetă ca să se asorteze, asta e ceva nou", şi-au motivat alegerea editorii celebrei reviste americane.

 "Ansmablul carnivor pe care l-a purtat Lady Gaga la ceremonia MTV Music Awards, care pare a fi Mecca criotorilor excentrici pentru vedete ale muzicii, a ridicat multe întrebări: Ce înseamnă, Cum a fost făcută, Oare vrea şi sos la ea? Explicaţia dată de Gaga în privinţa acestei rochii a părut, însă, a dezamăgi: Dacă nu ne impunem penttru drepturile noastre, nu suntem mai mult decât o adunătură de oase şi carne. Audienţa ar fi preferat să audă ceva mai original", au mai spus cei de la Times, preferând să privească originala creaţie ca pe un element original în modă. (foto: starpulse.com)

×
Subiecte în articol: carne rochie Lady Gaga