x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lansarea unui album original al lui Michael Jackson ar putea fi oprită de familia megastarului

Lansarea unui album original al lui Michael Jackson ar putea fi oprită de familia megastarului

30 Oct 2010   •   00:00
Lansarea unui album original al lui Michael Jackson ar putea fi oprită de familia megastarului

Familia Jackson vrea să oprească lansarea unui nou album ce conţine piese originale ale cântăreţului Michael Jackson, susţinând că unele dintre cântecele de pe acest CD sunt interpretate de un "impostor".



Noul album ar putea să fie lansat pe piaţă în perioada Crăciunului, informează publicaţia The Sun, preluată de Mediafax. Familia starului american susţine, însă că unele dintre piesele de pe acest material discografic nu au fost interpretate de Michael Jackson. Obiecţiile lor ar putea cauza o întârziere a lansării albumului - primul material ce conţine piese originale ale megastarului, ce urmează să apară pe piaţă după moartea cântăreţului.

Aceste afirmaţii ar putea aduce prejudicii importante contractului în valoare de 200 de milioane de dolari semnat de Sony Music şi de fondul care administrează averea cântăreţului.

Potrivit unor surse, membrii familiei Jackson şi-au exprimat nemulţumirea faţă de cinci piese, înregistrate de câţiva prieteni ai cântăreţului, în 2007. Clanul Jackson susţine că pe aceste piese nu apare vocea lui Michael Jackson.

Copiii lui Michael Jackson au fost atraşi şi ei în această controversă, fiind rugaţi să depună mărturie în justiţie, pentru a preciza dacă tatăl lor a locuit cu adevărat în reşedinţa din New Jersey a familiei Cascio, în perioada august-noiembrie 2007, în care acele piese au fost înregistrate în locuinţa lui Dominic şi Connie Cascio, buni prieteni ai megastarului.

Compania Sony a apelat deja la serviciile unui expert în înregistrări muzicale, pentru a determina dacă vocea de pe aceste piese aparţine cu adevărat lui Michael Jackson.


×
Subiecte în articol: lumea