x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun LaviniaAdam - Secretul frumoasei vedete TVR: un stil de viaţă echilibrat

LaviniaAdam - Secretul frumoasei vedete TVR: un stil de viaţă echilibrat

de Ramona Draghici    |    05 Sep 2008   •   00:00

"După cîţiva ani de serviciu în regim de noapte m-am obişnuit, dar asta nu înseamnă că-mi este întotdeauna uşor. Ca să rezist trebuie să renunţ de cele mai multe ori la ieşirile din timpul săptămînii şi să adopt un stil de viaţă echilibrat..."



 Cum reuşeşti să fii fresh, deşi te trezeşti extrem de devreme?

După cîţiva ani de serviciu în regim de noapte m-am obişnuit, dar asta nu înseamnă că-mi este întotdeauna uşor. Ca să rezist trebuie să renunţ de cele mai multe ori la ieşirile din timpul săptămînii şi să adopt un stil de viaţă echilibrat.

 Ce calităţi trebuie să aibă un prezentator de ştiri? Pe ce se “plusează”?

Un prezentator de ştiri trebuie să “treacă sticla”, aşa cum se spune în breaslă, iar la treaba asta se adaugă inteligenţa, cultura generală, seriozitatea, experienţa, profesionalismul şi cîte şi mai cîte, toate numai de bine.

 Spune-ne cîte ceva despre pasiunile tale… Unde îţi place să-ţi petreci vacanţele?


Anul acesta ai fost în vacanţă? Pasiuni… călătoriile reprezintă una dintre pasiunile mele, şofatul, curiozităţile de pe glob, aspectele controversate ale istoriei. Îmi place să vizitez ţări exotice, cu tradiţii şi culturi diferite. Nu am fost încă în vacanţă anul acesta, o să merg în Deltă, unde nu am fost niciodată pînă acum, şi în Italia, în special pentru Vatican. La iarnă sper să ajung într-o ţară caldă, sînt cu ochii pe America de Sud!

 Se întîmplă să ai “manii” vestimentare?

Deloc. Cumpăr şi îmbrac ce mi se pare că îmi vine bine, ştiu în linii mari ce este la modă şi ce nu, dar nu mi-am făcut niciodată un scop din a vîna primele colecţii din rafturile magazinelor sau din mîinile designerilor.

 Ce ne povesteşti despre familia ta?

Familia mea este minunată, închegată şi numeroasă, să zicem de dimensiuni “siciliene”. Sînt toţi comunicativi şi mă susţin în aproape tot ceea ce fac.

 Ce-ţi place să mănînci?

Dacă e bine gătită, poate să fie orice fel de mîncare. În ciuda siluetei, mănînc foarte mult şi, ori de cîte ori am ocazia, încerc ceva nou. Dulciurile sînt printre favoritele mele.

 Ce scriitori preferaţi ai? Dar actori?

Mario Vargas Llosa, Ernesto Sabato, Peter Mayle, Mircea Eliade, Marin Preda, fiecare autor pe care l-am citit mi-a plăcut prin ceva… în privinţa actorilor este şi mai greu… Julianne Moore, Robert De Niro, Gheorghe Dinică, sînt primele nume care mi-au venit în minte, cîţiva dintre favoriţii mei, nu neapărat în această ordine.

×
Subiecte în articol: vedete