x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Leonardo DiCaprio ar fi putut juca în "Baywatch"

Leonardo DiCaprio ar fi putut juca în "Baywatch"

31 Mai 2012   •   13:41
Leonardo DiCaprio ar fi putut juca în "Baywatch"

Actorul Leonardo DiCaprio s-ar fi putut numara printre numeroasele vedete care au aparut in serialul "Baywatch" daca nu ar fi pierdut auditia pentru rolul fiului lui Mitch Buchannon, interpretat de David Hasselhoff, scrie Huffington Post.

Pentru fiul lui Mitch, Hobie, a fost ales Jeremy Jackson, care l-a jucat 160 de episoade, din 1991 pana in 1999.

"L-am vazut pe Leonardo DiCaprio si i-am spus: A fost cel mai bun lucru care ti s-a intamplat vreodata pentru ca daca apareai in "Baywatch" nu jucai apoi in "Titanic" si nu ai fi devenit o celebritate. Ti-ai fi cautat un loc de munca ca Jeremy Jackson si David Hasselhoff", a glumit David Hasselhoff.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentati actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat in epoca un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numara "What's Eating Gilbert Grape" (1993), in care a jucat alaturi de Johnny Depp, si "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public, dupa ce a jucat in "Romeo si Julieta", in 1996.

In ultima perioada, DiCaprio s-a specializat in biografii ale unor mari personalitati. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviatiei Howard Hughes, in "Aviatorul", care i-a adus, in 2005, a doua dintre cele trei nominalizari la premiile Oscar. Actorul a mai jucat in "Cartita" (2006) si "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar si in cel mai nou film al lui Christopher Nolan - "Inceputul/ Inception", lansat in cinematografe in 2010.

×
Subiecte în articol: film baywatch Leonardo DiCaprio