x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Leonardo DiCaprio face duş doar de două ori pe săptămână şi nu foloseşte deodorant

Leonardo DiCaprio face duş doar de două ori pe săptămână şi nu foloseşte deodorant

de Mediafax    |    21 Mar 2012   •   15:46
Leonardo DiCaprio face duş doar de două ori pe săptămână şi nu foloseşte deodorant

Actorul american Leonardo DiCaprio refuza sa foloseasca deodorant si face dus destul de rar, pentru ca este pasionat de protejarea si conservarea mediului inconjurator, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unei surse, starul american in varsta de 37 de ani a suparat-o destul de rau pe iubita sa, Erin Heatherton, din cauza igienei sale personale care lasa de dorit.
"Leo a permis pasiunii sale pentru mediul inconjurator sa puna stapanire pe intreaga sa existenta, iar acest lucru ii saboteaza viata amoroasa. El face dus doar de doua ori pe saptamana, pentru a conserva resursele de apa si considera ca deodorantele nu sunt naturale. Erin il iubeste cu adevarat, dar incepe sa creada ca Leo iubeste mai mult mediul inconjurator decat o iubeste pe ea", a spus o sursa citata de contactmusic.com.

Potrivit presei americane, Leonardo DiCaprio este pasionat de conceptul de reciclare, insa i se intampla adeseori sa uite sa duca resturile menajere la pubela, iar in bucataria lui se simte adeseori un miros destul de greu de suportat.

"Erin i-a transmis deja un avertisment si i-a cerut sa isi imbunatateasca comportamentul si igiena personala. Daca nu o va face, s-ar putea sa o indeparteze definitiv pe iubita sa", a adaugat aceeasi sursa, citata de tabloidul National Enquirer.

Leonardo DiCaprio nu este singurul star de la Hollywood care a fost criticat din cauza igienei personale deficitare. Recent, actorul britanic Robert Pattinson a fost acuzat ca face dus mult prea rar si i-a suparat de multe ori pe colegii din distributia filmelor din franciza "Amurg/ Twilight" din cauza mirosului corporal neplacut.
"Miroase urat. E ingrozitor. Nu face dus niciodata si ii innebuneste pe toti de pe platou. Pur si simplu duhneste", a spus o sursa.

×