x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Leonardo diCaprio s-a despărţit de Bar Rafaeli

Leonardo diCaprio s-a despărţit de Bar Rafaeli

12 Mai 2011   •   14:40
Leonardo diCaprio s-a despărţit de Bar Rafaeli

Leonardo diCaprio şi modelul de origine israeliană Bar Rafaeli s-au despărţit, după o relaţie de mai mult de cinci ani. Motivul ar fi fost cel potrivit căruia că nici unul dintre ei nu se simţea pregătit pentru a aşeza la casa lui. „A fost amiabil, ei sunt încă în prieteni şi îşi vorbesc în continuare. Ei doar au luat-o pe căi separate”, ar fi declarat o sursă din apropierea fostului cuplu, citată de contactmusic.com. „Nici unul dintre ei nu era pregătit pentru a se stabili şi amândoi sunt foarte ocupaţi în carieră, iar acest lucru i-a dus în direcţii diferite”, a mai adăugat sursa.

Aceasta nu este pentru prima dată când Leonardo diCaprio şi Bar Rafeli, în vârstă de 25 de ani, îşi întrerup relaţia. Cei doi s-au despărţit pentru o perioadă de şase luni în anul 2009, după patru ani, împăcându-se în 2010.

Leonardo diCaprio, în vârstă de 36 de ani, a recunoscut în trecut că nu este sigur dacă se va căsători vreodată, deoarece vede în jurul său multe cupluri care divorţează. „Nu ştiu dacă mă voi căsători vreodată, am văzut prea multe cupluri cu o căsnicie presupus fericită ducându-se pe apa sâmbetei. Sunt la fel de şocat ca oricine altcineva”, a declarat actorul. El admite însă că nu poate lua o decizie doar judecând după evoluţia relaţiei altor cupluri, deoarece, de exmplu, nu cunoaşte viaţa personală a actorilor care îi sunt parteneri de filmări. (foto: eonline.com)

×