x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Liga 1 - Cioroianu viseaza frumos cu Universitatea Craiova

Liga 1 - Cioroianu viseaza frumos cu Universitatea Craiova

de Ovidiu Ciutescu    |    10 Iul 2007   •   00:00

Infrănt de Wilsa Cracovia intr-un meci amical, antrenorul Florin Cioroianu se arată mulţumit de achiziţiile făcute in acestă vară şi lasă să se inţeleagă că Universitatea Craiova poate redeveni echipa care se bătea la titlu in urmă cu două decenii.


Infrănt de Wilsa Cracovia intr-un meci amical, antrenorul Florin Cioroianu se arată mulţumit de achiziţiile făcute in acestă vară şi lasă să se inţeleagă că Universitatea Craiova poate redeveni echipa care se bătea la titlu in urmă cu două decenii.

Â

Â

Â

Antrenorul Universităţii Craiova, Florin Cioroianu, s-a declarat mulţumit de cele trei transferuri făcute de gruparea "alb-albastră" in această vară, Andrei Prepeliţă, Ciprian Tănasă şi Sapce Dilevski, despre care spune că vor deveni titulari de bază in echipa sa.

ANALIZĂ. După şase partide amicale disputate in pauza competiţională, cei trei jucători achiziţionaţi in acesată vară de Universitatea au reuşit să intre in vederile antrenorului Florin Cioroianu. Andrei Prepeliţă a devenit de neinlocuit la mijlocul terenului, in timp ce fostul său coleg de la FC Argeş, Ciprian Tănasă, se va afla printre titularii echipei craiovene in viitorul sezon. Despre ambii jucători, Cioroianu a avut numai cuvinte de laudă. "Ceea ce ştiam despre ei s-a adeverit. Cred că sunt poate cele mai bune transferuri făcute in această pauză de oricare dintre echipe". Cioroianu  a vorbit şi despre Sapce Dilevski, precizănd că australianul are nevoie de timp pentru a se acomoda. "A impresionat, este un jucător foarte bun. Mai are de lucrat pentru că trebuie să se acomodeze şi să se pună la punct cu pregătirea fizică, se ştie de el că a stat foarte mult timp, dar va fi foarte util. Cel mai tărziu, in etapa a patra a campionatului va fi aruncat in luptă. Centrează foarte bine, este omul de care aveam nevoie pe banda dreaptă". In ceea ce il priveşte pe Ovidiu Stoianof, care a revenit după doi ani de imprumut la Juventus Colentina şi Universitatea Cluj, antrenorul oltenior a afirmat: "Este un jucător util. Avem in lot opt atacanţi, concurenţa este mare şi avem nevoie de toţi. Va fi şi el o piesă din angrenaj care ne va ajuta să indeplinim obiectivul propus".

PIERDERI. Universitatea Craiova a fost invinsă, luni, intr-un meci amical, de Wisla Cracovia, scor 2-0, in turneul de pregătire din Austria. Noile achiziţii, Tănasă şi Prepeliţă s-au accidentat şi vor lipsi in acest final de cantonament din Austria. Ambii pierd astfel jocurile cu Levski Sofia şi Standard Liege.

Â

×
Subiecte în articol: magazin cioroianu