x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Liga II / Benfica Lisabona îl dă pe Bruno Costa la CS Otopeni

Liga II / Benfica Lisabona îl dă pe Bruno Costa la CS Otopeni

de Ovidiu Ciutescu    |    28 Ian 2008   •   00:00
Liga II /  Benfica Lisabona îl dă pe Bruno Costa la CS Otopeni

16:10 • CS Otopeni, club despre care Jurnalul Naţional a scris că este pregătit să dea un salariu de 170 de mii de euro unui fost jucător al Boca Juniors, pare aproape de a transfera un alt nume important, un fotbalist de la Benfica Lisabona. Liviu Ciubotariu, antrenorul echipei din Otopeni, are în acest moment nu mai puţin şase jucători străini sub comandă.

CS Otopeni, club despre care Jurnalul Naţional a scris că este pregătit să dea un salariu de 170 de mii de euro unui fost jucător al Boca Juniors, pare aproape de a transfera un alt nume important, un fotbalist de la Benfica Lisabona. Liviu Ciubotariu, antrenorul echipei din Otopeni, are în acest moment nu mai puţin şase jucători străini sub comandă.

ACHIZIŢII. Bruno Costa are 21 de ani şi este al treilea goalkeeper al echipei Benfica Lisabona. Dacă transferul se va perfecta, Ciubotariu va pune mâna pe un fotbalist pe care Dinamo şi l-a dorit în urmă cu două sezoane, pe când antrenor era Mircea Rednic. „Până în prezent l-am legitimat doar pe Adilson Suarez, un fotbalist venit din Portugalia. În afară de Costa, Ciubotariu mai are încă şase străini în probe. Va trebui să se hotărască asupra valorii lor până joi”, spune edilul din Otopeni, Silviu Constantin. Referitor la cele două achiziţii, propuse de un impresar italian, Silviu Constantin nu s-a arătat încântat: „Nu ştiu ce valoare are acel atacant argentinian, insă, chiar dacă sponsorul nostru plăteşte contractul acestuia, eu nu sunt de acord să dăm asemenea sume în eşalonul secund.Oricum, să vedem cine este mai întâi acest jucător despre care se vorbeşte atâta”. Cu obiectiv clar, promovarea în Liga 1, CS Otopeni nu ştie unde va evolua în „liga lui Mitică”. „Stadionul nostru nu îndeplineşte criteriile pentru prima divizie. Avem două variante, încă nu este stabilit nimic. Sper să găsim o locaţie până terminăm de construit noul stadion din Otopeni”, a mai declarat primarul acestui oraş.

×
Subiecte în articol: magazin otopeni