x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lili Sandu, la Euforia Midnight Sun Tour

Lili Sandu, la Euforia Midnight Sun Tour

de Adriana V. Paduraru    |    10 Iul 2009   •   00:00
Lili Sandu, la Euforia Midnight Sun Tour
Sursa foto: Music Management/

Lili Sandu este în această vară gazda emisiunii Euforia Midnight Sun Tour. Lili a fost atrasă de formatul emisiunii, pe care l-a luat ca pe o provocare: "Midnight Sun este o provocare şi, în acelaşi timp, o experienţă cu totul inedită, pentru că este pentru prima dată când voi fi gazda unei emisiuni.



Lucrez cu o superechipă, care îmi dă şansa să-mi manifest perso­nalitatea. Proiectul se va desfăşura pe perioada verii şi în acelaşi timp îmi permite să mă ocup şi de cariera muzicală".

LAPONIA. Prima edi­ţie a emisiunii, pe care o puteţi urmări sâmbătă, începând cu ora 23:00, vă prezintă momente inedite petrecute la evenimentul global Midnight Sun, desfăşurat în Laponia:. "Au fost invitaţi din peste 30 de ţări, am fost impresionată de nopţile albe, unde timp de 73 de zile soarele nu mai apune. Am avut un sentiment ciudat să văd că la miezul nopţii soarele e sus pe cer. Multe întâmplări frumoase, dar şi concertul susţinut de Loredana le veţi vedea din 11 iulie la Euforia TV".

Deşi nu se declară expert în petreceri, Lili crede că pentru un party de succes sunt indispensabile muzica de calitate, decorul bine pus la punct, invitaţii speciali, libertatea de a-ţi prepara singur un cocktail şi multă voie bună.

Şi dacă tot vorbim de pe­treceri, artista este con­vin­să că dacă ar organiza o petrecere al cărei invitat special să fie Justin Tim­ber­lake succesul ar fi garantat.  

"Euforia Midnight Sun Tour este în primul rând o emisiune de lifestyle care transformă noaptea în zi şi din care nu lipsesc cooking cu Sara La Fontaine, cocktail "do it yourself", finnish design, interviuri în exclusivitate, concerte live. Formatil îşi propune să dezvăluie cele mai fierbinţi evenimente în toiul celor mai cool şi trendy petreceri pe perioada verii, prezentări de modă ale celor mai în vogă designeri"
Lili Sandu - despre emisiune

"Lucrez la un nou album, produs pe care sper să-l lansez cât mai curând, dar până atunci, pe la sfârşitul lunii, voi lansa o nouă melodie cu un nou videoclip"
Lili Sandu -  despre proiectele muzicale

×
Subiecte în articol: vedete