x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lindsay Lohan lasă clinica de dezintoxicare pentru o vilă cu patru dormitoare şi trei băi

Lindsay Lohan lasă clinica de dezintoxicare pentru o vilă cu patru dormitoare şi trei băi

04 Ian 2011   •   15:30
Lindsay Lohan lasă clinica de dezintoxicare pentru o vilă cu patru dormitoare şi trei băi
Sursa foto: /REUTERS

Lindsay Lohan a părăsit clinica de dezintoxicare Betty Ford, în care a fost internată timp de 90 de zile în urma unei hotărâri judecătoreşti. A părăsit-o în mod legal, bineînţeles, pentru că până acum Lohan a mai fost lăsată să plece din când în când ba de Sărbători, ba pentru câte o şedinţă foto sau o filmare. Rămâne de văzut acum cât timp va fi liberă, având în vedere că pe data de 24 februarie are din nou audiere judecătorească, urmând a fi din nou testată pentru consum de alcool şi droguri. Să sperăm că de această dată se va descurca mai bine decât la ultima testare, când cantitatea de alcool pe care o avea în sânge a fost motivul principal pentru care a fost internată la Betty Ford.

Până atunci însă, Lohan îşi reîmprospătează viaţa, făcând schimbări majore precum cea de a se muta din apartamentul său din West Hollywood într-o vilă cu patru dormitoare din zona Venice Beach, Los Angeles. S-ar putea presupune că noua locuinţă este un soi de premiu pentru bună purtare timp de 90 de zile de dezintoxicare, fiecare având nevoie la un moment dat de  un ...stimulent. Pentru Lindsay Lohan, stimulentul costă 7.100 de dolari pe lună.

Există, însă, şi cineva nemulţumit de această decizie a actriţei. Samantha Ronson s-a trezit, astfel. că fosta ei prietenă Lohan s-a mutat cu arme şi bagaje exact în vila de-alături. "Samantha stătea în stradă şi clătina dezaprobator din cap", a spus o sursă din apropierea lui Lohan, citată de showbizspy.com. în plus, Ronson ar fi declarat că apariţia noii sale vecine o scoate complet din sărite. 
Lindsay Lohan îşi păstrează însă optimismul, ea începând anul 2011 cu o notă pozitivă...pe Twitter, citându-l la Ghandi: "Azi este prima zi din restul vieţii mele. "Viitorul depinde de ce facem în prezent - Mahatma Ghandi"... Câte un pas pe rând". Să sperăm şi noi împreună cu ea că nu este vorba de câte un pas încet încet către vechile obiceiuri care au transformat-o pe Lohan în tânăra oaia neagră a Hollywood-ului.

×
Subiecte în articol: lindsay lohan locuinta dezintoxicare