x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lisa Marie Presley a vorbit despre viaţa alături de Michael Jackson

Lisa Marie Presley a vorbit despre viaţa alături de Michael Jackson

22 Oct 2010   •   00:00
Lisa Marie Presley a vorbit despre viaţa alături de Michael Jackson

Lisa a fost invitată în emisiunea lui Oprah Winfrey, pentru a vorbi despre fostul ei soţ, Michael Jackson. "Am suferit enorm când am auzit că a murit. Am căzut la podea de durere. Aş fi vrut să-l salvez, să pot face ceva ca el să nu moară", a declarat Lisa, în lacrimi.

În 5 iunie 2009, înainte să afle de moartea fostului soţ, Lisa a simţit că ceva nu este în regulă, a avut o presimţire: "Am plâns toată ziua. A fost cea mai bizară zi din viaţa mea". Câteva ore mai târziu a primit un SMS de la John Travolta şi a aflat tragica veste: "Am căzut la podea. Efectiv am căzut de durere".

Lisa i-a mărturisit lui Oprah că şi-a dat seama că Michael lua medicamente abia la sfârşitul relaţiei lor: "În perioada în care am înaintat procedurile de divorţ am aflat de asta. S-a întâmplat o singură dată, când Michael era în spital, după ce leşinase. Iniţial, medicii spuneau că a fost vorba despre o infecţie virală, însă, în final, niciun doctor nu a putut să-mi ofere un răspuns obiectiv legat de cauza leşinului".

Legat de căsnicie, Lisa a declarat că abia după moartea regelui muzicii pop, a realizat cât de mult a iubit-o Michael: "Nu am înţeles relaţia noastră. Abia acum realizez că între noi a fost dragoste adevărată...Sunt furioasă că a trebuit să se întâmple o nenorocire ca eu să înţeleg...Simţeam că suntem uniţi, dar, la un moment dat m-a îndepărtat".

"Am avut o căsnicie normală din toate punctele de vedere", spune Presley, care însă recunoaşte că îi înţelege pe cei care au crezut că relaţia lor a fost un aranjament. "Michael era un maestru al manipulării mediei. Manipularea a fost o tactică de supravieţuire pentru el. Şi ştiu că nimeni nu l-a cunoscut pe Michael aşa cum era el în realitate".

Lisa Marie a mărturit că Michael o presa să rămână însărcinată: "Am vrut şi eu, dar vroiam să fiu sigură de relaţia noastră. Priveam în viitor şi mă gândeam că nu doresc să ajung la momentul în care să mă lupt cu el pentru custodia copilului". În timp, ezitarea Lisei a devenit un subiect de dispută între cei doi: "Ne certam mereu. Luam pauză doar ca să mâncăm şi să dormim". Cu toate astea, "Michael se străduia ca relaţia noastră să funcţioneze. Atunci nu am apreciat asta".

La două luni de la pronunţarea divorţului, în octombrie 1996, Lisa a aflat că Debbie Rowe era însărcinată cu copilul lui Michael."Debbie îi spunea mereu că ea poate să îi facă un copil. El mi-a spus asta. Era felul lui de mă manipula. Îmi spunea ".

Din 2005, Lisa şi Michael s-au îndepărat, unul faţă de celălalt: "Am fost foarte distantă...El vroia să-mi vorbească, să-mi spună că am avut dreptate în legătură cu unii oameni care îi erau în preajmă. Şi m-a întrebat dacă-l mai iubesc...I-am spus că îmi este indiferent...Nu i-a plăcut acel cuvânt. Îmi aduc aminte că mi-a spus că cineva va încerca să-l omoare pentru a pune mâna pe avere. Nu am ştiut ce să fac cu acea informaţie".

Oprah a întrebat-o pe Lisa dacă ar fi putut să-l salveze pe Michael. "Am vrut să-l salvez. Puteam să-l salvez? I-am dat vreun telefon? Am încetat în a mă închide faţă de el? L-am întrebat ce mai face? Nu, nu am făcut asta. Şi acum regret", a mărturisit Lisa.

×
Subiecte în articol: magazin