x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Localnicii dintr-un sat chinez au cerut poliţiei să aresteze... o maimuţă urâtă (Foto)

Localnicii dintr-un sat chinez au cerut poliţiei să aresteze... o maimuţă urâtă (Foto)

22 Iul 2011   •   14:49
Localnicii dintr-un sat chinez au cerut poliţiei să aresteze... o maimuţă urâtă (Foto)

O maimuta, urata, ce-i drept, care si-a facut aparitia intr-un sat chinez, a speriat atat de tare localnicii incat acestia au chemat… politia. Motivul? Acestia au crezut ca este vorba despre un extraterestru care manca din castravetii plantati in gradina uneia dintre localnice.

Mao Xiping isi vedea linistita de treaburile ei casnice, cand a observat “creatura' in apropierea casei si a sunat la politie spunand ca a vazut o “fata de extraterestru', deoarece nu semana cu nimic din ceea ce vazuse pana atunci. Politistii, insa, au refuzat sa apara, deoarece nu credeau o iota, insa femeia a prins si bagat in cusca “extraterestrul', s-a infiintat la sectie si a cerut ofiterilor de politie… sa o aresteze.

Pana la urma, extraterestrul fioros s-a dovedit a fi doar o biata maimuta subnutrita, masurand abia 50 de centimetri, cu ochi bulbucati si mare pofta de mancare. Potrivit The Sun, animalul, care era atat de slab incat i se puteau zari coastele prin piele, a fost dus la un centru medical veterinar din provincial Henan, unde a avut parte de ingrijiri.

×
Subiecte în articol: China maimuta fun