x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Locuinţa Keirei Knightley, golită de hoţi

Locuinţa Keirei Knightley, golită de hoţi

03 Noi 2010   •   00:00
Locuinţa Keirei Knightley, golită de hoţi

Apartamentul în valoare de 1,3 milioane de lire pe care actriţa Keira Knightley îl deţine la Londra a fost "vizitat", weekendul trecut, de câteva persoane a căror identitate este încă necunoscută. Acestea au sustras bunuri în valoare de 2.000 de lire sterline.

Keira Knightley a rămas fără două laptopuri în valoare de 2.000 de lire sterline după ce hoţii au intrat în apartament printr-o uşă defectă, în timp ce actriţa britanică se afla la Festivalul de Film de la Roma, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax. Actriţa se afla la Roma pentru a-şi promova cel mai recent film în care joacă, intitulat "Last Night".

Hoţii au pătruns în imobil printr-o uşă defectă şi au forţat apoi uşa de la apartamentul actriţei.Poliţia britanică investighează acest incident, iar Keira Knightley, în vârstă de 25 de ani, a decis să îşi ia o mică vacanţă şi să părăsească pentru o perioadă capitala Marii Britanii. Jaful a avut loc pe data de 26 octombrie în intervalul orar 9.00 - 21.00.

Keira Knightley este una dintre cele mai cunoscute tinere actriţe britanice. Primul rol notabil i-a fost oferit de regizorul George Lucas, care a distribuit-o în "Star Wars Episodul I - Ameninţarea fantomei ", unde "a împărţit" partitura senatorului Amidala cu Natalie Portman. În toamna lui 2002, actriţa a obţinut un rol în "Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre". În 2006, Keira a primit o nominalizare la Oscar, pentru rolul din "Mândrie şi prejudecată". Tot în 2006, actriţa a fost votată cea mai sexy femeie din lume şi a semnat un contract cu Chanel. În 2007, Knightley a jucat împreună cu James McAvoy în filmul "Remuşcare", pelicula primind şase nominalizări la premiile Oscar.

×
Subiecte în articol: lumea