x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Logodna lui Natalie Portman, iubire sau interes?

Logodna lui Natalie Portman, iubire sau interes?

18 Ian 2011   •   18:01
Logodna lui Natalie Portman, iubire sau interes?

Natalie Portman se poate spune că este pe val în aceste zile. Obţine premii peste premii pentru rolul din "Black Swan", aşteapăt un copil şi are un iubit îndrăgostit de ea până peste cap. Cel puţin aşa pare să reiasă dacă e să ne luăm după figura actriţei, care este permanent luminoasă şi zâmbitoare.

Pe de altă parte, însă, prietenii actriţei par să se teamă că logodna lui Natalie Portman nu este în totalitate bazată pe sentimente sincere. Ei sugerează că balerinul Benjamin Millepied, logodnicul actriţei, ar putea fi mai degrabă tentat de lumina reflectoarelor şi venitul lui Portman. "Prietenii ei îl numesc noul K-Fed", a spus o sursă din apropierea actriţei, pentru In Touch Magazine, făcând aluzie la fostul soţ al cântăreţei Britney Spears, dansatorul Kevin Federline, de care cântăreaţa s-a despărţit cu surle şi trâmbiţe. "Prietenii ei sunt îngrijoraţi că a luat-o valul", a mai adăugat sursa.

Portman şi Millepied s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei "Black Swan", el fiind cel care a antrenat-o pentru scenele de dans. Sursa neîncrederii apropiaţilor lui Portman pare a veni din faptul că dansatorul  şi-a părăsit partenera de viaţă, balerina Isabella Boylston, pentru a fi cu Natalie. "Nu cred că s-a gândit de două ori înainte de a o părăsi pe Isabella, lucru care poate să indice un anumit caracter. Pare a fi un aspirant pe scara socială care a acaparat-o pe Natalie de când s-au cunoscut", a explicat sursa, adăugând că probabil Natalie nu s-ar fi căsătorit dacă aceasta nu ar fi rămas însărcinată.

Din punctul de vedere al prietenilor lui Natalie Portman, situaţia pare să fie una asemănătoare cu cea pe care a trăit-o Britney Spears. În urmp cu şase ani, Spears a fost avertizată de prieteni, când a început să se întâlnească cu Federline, că acesta este numai un aspirant pe scara socială, deoarece acesta îşi părăsise iubita, la fel ca Millespied, pentru a se căsători cu prinţesa pop. Acum, Federline primeşte pensie alimentară pentru cei doi copii ai cuplului care a fost căsătorit timp de numai doi ani (foto: blognity.com)

×