x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lucrezi de sărbători? Iată şapte motive pentru care trebuie să te bucuri de asta

Lucrezi de sărbători? Iată şapte motive pentru care trebuie să te bucuri de asta

de Rador    |    26 Dec 2012   •   15:01
Lucrezi de sărbători? Iată şapte motive pentru care trebuie să te bucuri de asta
Sursa foto: SPENCER PLATT/AFP

Astăzi este a doua zi de Crăciun şi, în timp ce mulţi profită de ziua de sărbătoare, alţii au mers totuşi la serviciu. Un site belgian de recrutare a identificat şapte motive pentru care mersul la lucru într-o zi în care cei mai mulţi au cu totul alte griji nu trebuie să fie o corvoadă.
Primul dintre motivele invocate este atmosfera bună dintre colegi, pentru că în aceste zile de obicei numărul angajaţilor care vin la serviciu este foarte limitat.

Al doilea motiv este că o astfel de zi este propice pentru a face curat pe birou, arhivând dosarele sau aruncând documentele inutile. Un alt avantaj este şi evitarea unei reuniuni de familie plictisitoare.

Cel de-al patrulea motiv, care nu este deloc de neglijat, este faptul că, lucrând într-o astfel de zi, veţi avea o zi de recuperat. Dar şi faptul că, cel mai probabil, de Crăciun va fi cu desăvârşire o zi calmă, în condiţiile în care puţini oameni lucrează de sărbători. Nu în ultimul rând, un alt avantaj îl constituie lipsa cozilor, atât pe străzi, cât şi în puţinele magazine care mai au mai rămas deschise, concluzionează site-ul belgian. Fără, desigur, a lua în calcul situaţia din supermarketurile din România, care este un pic diferită...

×
Subiecte în articol: munca sarbatori iarna craciun revelion