x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lui Britney Spears i s-a refuzat din nou dreptul de a-şi vizita copiii

Lui Britney Spears i s-a refuzat din nou dreptul de a-şi vizita copiii

de Jurnalul National    |    20 Feb 2008   •   00:00

Lui Britney Spears i s-a refuzat din nou dreptul de a-şi vizita copiii, a căror custodie a pierdut-o, cu titlu provizoriu, în octombrie 2007,

Lui Britney Spears i s-a refuzat din nou dreptul de a-şi vizita copiii, a căror custodie a pierdut-o, cu titlu provizoriu, în octombrie 2007, informează AFP. Judecătorul Scott Gordon, care se ocupă de procesul de stabilire a custodiei copiilor fostului cuplu Britney Spears - Kevin Federline, a refuzat să modifice precedentul ordin, emis pe 4 ianuarie, prin care starului pop i se interzice dreptul de a-şi vizita fiii din cauza sănătăţii psihice labile. Spears, în vârstă 26 de ani, a fost plasată sub curatela tatălui său pe 1 februarie, măsură care se va menţine până pe 10 martie. Acest tip de procedură are loc atunci când un tribunal stabileşte că un individ major nu este capabil să se îngrijească singur. Din cauza problemelor personale cu care Spears s-a confruntat în ultima vreme, cântăreaţa a fost internată de două ori în decurs de o lună în secţia de psihiatrie a spitalului UCLA din Los Angeles.

 

Spears nu şi-a mai văzut copiii, Sean Preston, în vârstă de 29 de luni, şi Jayden James, în vârstă de 17 luni, de la începutul anului. Federline, în vârstă de 29 de ani, a primit tutela legală a copiilor, pe 1 octombrie 2007. De la separarea de Federline, în toamna anului 2006, Britney Spears, care în perioada 2000 - 2005 a deţinut titlul de cea mai bine plătită cântăreaţă din lume, a fost implicată în foarte multe scandaluri judiciare, artistice şi personale.

×
Subiecte în articol: magazin spears britney spears