x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Lui Ogică i-au ieşit 4 din 32, dinţi!

Lui Ogică i-au ieşit 4 din 32, dinţi!

04 Oct 2010   •   00:00
Lui Ogică i-au ieşit 4 din 32, dinţi!
Sursa foto: /antena3.ro

Nu mai e vorba de norocul lui Ogică, ci de ghinionul său. Cu corpul proaspăt "renovat" de o cură de slăbire - pentru imagine, Stelian Ogică s-a etalat public într-unul din cluburile bucureştene. Şi rău a făcut! Pentru că a fost smardoit (termen utlizat pentru o mai bună înţelegere a fenomenului).

După cum sună propria declaraţie, nu a fost implicat în altercaţie, singurul loc disponibil în conflictul iscat în club fiind cel de victimă.
Cu perseverenţa, hârşâită îndelung în diverse scheme de loto 6/49, Ogică a reuşit să suscite interesul pugilistic a numai puţin de 15 combatanţi. Procedeele folosite de aceştia, cu abnegaţie, au contribuit la - cităm din nou - "umplerea de sânge, din cap până în picioare", Ogică mărturisind reporterilor curioşi tăieturi la nas şi cap şi lovituri la coloană... şi patru dinţi mai puţin.  

În ciuda stării precare de sănătate, Ogică a rămas un domn, plecând la spital pentru îngrijiri medicale, nu cu ambulanţa, aşa cum ar fi făcut-o orice cetăţean de rând, ci cu taxiul... Medicii, sec, l-au declarat  ca fiind posesorul unui traumatism facial şi a mai multor leziuni la nivelul feţei şi scalpului, deşi el, din dragoste pentru presă, s-ar mai fi lăsat operat spre orele serii. Tot cu taxiul a plecat probabil şi spre medicul legist, pentru probatoriul celor întâmplate, de unde s-a întors din nou la spital.

Ogică va trata responsabil problemele ivite pe făgaşul vieţii sale de vedetă pe plaiurile româneşti, nu are de gând să fie mioritic şi urmează să depună împotiva clubului o plângere la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, deloc încântat de modul în care şi-a petrecut seara... Totuşi nu e prea hotărât dacă se va plânge şi poliţiei... Ogică, mare domn, mare om, mare caracter...

×
Subiecte în articol: lumea