x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Luptă pentru milioanele UCL

Luptă pentru milioanele UCL

de Adriana V. Paduraru    |    19 Feb 2010   •   00:00
Luptă pentru milioanele UCL
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor

Doamnelor şi domnilor, bine v-am găsit în Studioul "emisiunii" Ca Mitică, n-are nimeni Ligă. După un tur echilibrat, dar slab, "asezonat" din când în când şi cu scandaluri legate de arbitraj, ne aşteptăm ca returul să fie cel puţin la fel de "incitant". Au mai rămas 17 etape până când vom afla cine intră în posesia celor 10 milioane de euro din Uefa Champions League (UCL).



Alături de noi avem două persoane care, profesional vorbind, nu au legătură cu fotbalul, însă îi leagă pasiunea pentru sportul rege: Dan Negru şi Victor Socaciu. De asemenea, vor veni cu argumentele unor profesionişti Crina Abrudan, prezentatoarea ştirilor din sport de la Antena 1, precum şi Emil Grădinescu şi Cosmin Băleanu, comentatorii GSP TV.

5561-114214-cosmin1.jpgSă aflăm şi părerile colegilor de la GSP TV cu privire la transferuri. Emil? "Rapid - Săpunaru" Cosmin? "FC Vaslui. Carlos Costly".

Din nou dăm legătura la GSP TV. Pe voi ce v-a dezamăgit în retur? Cosmin? "Arbitrul Alexandru Tudor a fost dezamăgirea turului din două motive: arbitrajul foarte slab care a influenţat decisiv meciurile Universitatea Craiova - Dinamo, Rapid - CFR Cluj şi Univ. Craiova - CFR Cluj. 5561-114213-img_1060.jpgDar principalul motiv pentru care l-am trecut la această categorie este că şi-a permis să arbitreze un meci deşi era bolnav de rujeolă! Într-o ţară civilizată ar fi fost ultimul meci din cariera lui de arbitru!" Emil? "Dezinteresul cronic al cluburilor mari faţă de creşterea jucătorilor proprii, incapacitatea fotbalului românesc de a-şi valorifica resursele."

Să dăm prioritate doamnelor şi să o întrebăm pe Crina Abrudan care a fost, în opinia sa, cel mai bun transfer de până acum. 5561-114215-img_5332.jpgCrina, ai legătura! "Cred că cel mai bun transfer ar fi cel al fraţilor Karamian la Steaua. La împrumuturi, Cristi Săpunaru la Rapid. Şi o situaţie mai rar întâlnită ar fi cea a lui Alexandru Ioniţă de la Rapid care ar fi semnat cu Köln şi ar urma să plece din vară. Dacă se va materializa transferul, ar fi pe lista celor reuşite".

Crina, din punctul tău de vedere, care a fost cea mai mare dezamăgire? "Am pierdut cel mai bun antrenor din România prin plecarea lui Dan Petrescu la Kuban Krasnodar."

5561-114216-img_5361.jpgDane, tu ce părere ai despre trasferurile făcute? "La prima vedere Karamian la Steaua este cel mai bun, dar pare interesantă şi venirea lui Contra la Timişoara."

Ce te-a dezamăgit în tur? "Universitatea Craiova, nu mă aşteptam să termine atât de jos, pe 14. Dar mai ales nu văd acolo şanse de revenire, dimpotrivă.

5561-114217-20100215140512009.jpgNe întoarcem în studio. Domnule Socaciu, care a fost cea mai mare dezamăgire a turului? "Pentru mine, cea mai mare dezamăgire e că în campionatul intern joacă o echipă care nu e românească. Mă refer la CFR Cluj. Nu e moral ca o echipă românească să nu aibă jucători români. Apoi, ca o dezamăgire personală, pot numi cea de-a doua echipă a mea de suflet - FC Braşov (eu sunt braşovean). Au pornit în forţă, apoi au încetinit motoarele."

Pronosticuri clasament
Dan Negru: "Podiumul va fi cu două echipe din afara Bucureştiului pe primele două locuri. Oscilez între CFR Cluj şI Poli Timişoara".

Cosmin Băleanu: "Locul 1 CFR Cluj, 2. FC Vaslui,  3. FC Timişoara".

Victor Socaciu: "1. Rapid, 2. CFR Cluj, 3. Unirea Urziceni".

Emil Grădinescu: 1. CFR Cluj, 2. Urziceni, 3. Steaua

Crina Abrudan: "E greu de spus care vor fi primele trei clasate la finalul campionatului. Mai ales că avem trei echipe fruntaşe cu acelaşi punctaj: CFR Cluj, Unirea Urzicen şi Steaua. Va fi cu siguranţă o luptă strânsă, dar acum cred că e foarte greu să dăm un pronostic".

×
Subiecte în articol: vedete