x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Măcelarul din metroul groazei

Măcelarul din metroul groazei

de Sebastian S. Eduard    |    31 Oct 2008   •   00:00

Următoarea staţie: moartea (cu peronul pe partea dreaptă)
Dacă vă era dor de un film de groază "ca la mama acasă", regizorul Ryuhei Kitamura vă propune ceva... cu mult sânge. Şi cu Vinnie Jones în rolul principal.



Atunci când ultimul său set de creaţii – studii provocatoare, nocturne ale oraşului şi locuitorilor
săi – îi aduce fotografului în dificultate Leon Kaufman (Bradley Cooper) interesul unei proeminente organizatoare de galerii de artă (Brooke Shields), ea îl stimulează să devină mai îndrăzneţ şi să prezinte partea mai întunecată a umanităţii în cadrul anticipatului său debut la galeria ei din partea centrală a oraşului.

Crezând că în sfârşit se află pe calea succesului, urmărirea obsesivă a subiectului îl scoate în calea unui ucigaş în serie, Mahogany (Vinnie Jones), ucigaşul din metrou care pândeşte navetiştii la ore târzii din noapte – măcelărindu-i în cele din urmă în cele mai înspăimântătoare moduri imaginabile.

Treptat, fascinaţia nestăvilită a lui Leon la adresa lui Mahogany îl trage din ce în ce mai adânc în subteranele metroului şi, în ultimă instanţă, într-un abis al răului pur.

Ducesa Keira Knightley

Un alt film care intră săptămâna aceasta în cinematografe este "Ducesa", o producţie istorică ce o are pe Keira Knightley în rolul principal. Georgiana, ducesa de Devonshire, una dintre cele mai cunoscute, admirate, dar şi hulite femei din înalta aristocraţie britanică a secolului al XVIII-lea, a dus o viaţă scandaloasă. Înconjurată de o mulţime de literaţi şi artişti, nepăsătoare la convenţiile epocii, ducesa şi-a uimit contemporanii cu frumuseţea ei, extravaganţele, relaţiile amoroase, militantismul politic (la alegeri oferea un sărut celor care votau pentru politicianul ei favorit) şi pasiunea pentru jocurile de noroc.

DVD home

TOTUL DESPRE SEX. Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis şi Cynthia Nixon se reunesc, de data aceasta pe marile ecrane, producţie lansată ulterior şi pe DVD, în cea mai nouă poveste a seriei "Totul despre sex" (Sex and the City: The Movie). Filmul se adresează atât fanilor genului, cât şi bărbaţilor care vor să afle mai multe despre cum gândesc femeile. Cu regia şi scenariul semnate de Michael Patrick King, "Totul despre sex" este o comedie romantică presărată cu partide
de sex bune şi partide nereuşite, ţinute spectaculoase, discuţii despre bărbaţi şi, din nou, sex!

Gen: comedie/ romantic
Regie: Michael Patrick King
Cu: Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Chris Noth, Jennifer Hudson
An de producţie: 2008
 
BANDELE DIN NEW YORK. Violenţă, corupţie, mizerie, exploatare, vandalism, iată realităţile care guvernau, în secolul al XIX-lea, oraşul devenit azi o metropolă. Povestea naşterii oraşului New York şi istoria luptelor crâncene între bandele stradale fac subiectul acestei pelicule istorice. Filmul îl urmăreşte pe Amsterdam Vallon în încercarea sa de a se răzbuna pe omul care i-a ucis tatăl, Bill Măcelarul. Încă de la început, Amsterdam se îndrăgosteşte de Jenny Everdeane, o hoaţă de buzunare.

Gen: dramă
Regie: Martin Scorsese
Cu: Leonardo DiCaprio, Daniel Day-Lewis, Cameron Diaz, Liam Neeson, Jim Broadbent, Lucy Devenport
An de producţie: 2002

×
Subiecte în articol: film