x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Made in USA - Spargatori cu CV

Made in USA - Spargatori cu CV

de Andy Stanescu    |    25 Mai 2007   •   00:00
Made in USA - Spargatori cu CV

Succese peste succese pentru bravii aparatori ai legii din cadrul NYPD. Adica politia din New York, pentru cei ce nu au urmarit serialul cu politistii din Manhattan, difuzat si redifuzat de posturile noastre de televiziune.

Succese peste succese pentru bravii aparatori ai legii din cadrul NYPD. Adica politia din New York, pentru cei ce nu au urmarit serialul cu politistii din Manhattan, difuzat si redifuzat de posturile noastre de televiziune. Un spargator de culoare locala a pus ochii pe casa unui politician, si dupa de a sustras oarece bijuterii si alte maruntisuri in valoare de cateva mii de verzisori, a sters-o americaneste de la locul faptei.

Din pacate pentru „colectionarul" new-yorkez, politistii au gasit la domniciliul pagubitului toate indiciile necesare rezolvarii „cazului". Fara sa se intrebuinteze prea tare. Nu de alta dar hotul isi uitase la locul de munca si cheile, precum si un compact disc ce continea datele personale. Bietul om! Probabil ca CV-ul era destinat noilor sai angajatori. Poate ca spargerea in cauza era ultima din cariera, ghinionistul intentionand sa o apuce pe calea cea dreapta si sa isi gaseasca un loc de munca. Uneori, drumul spre penitenciar este pavat cu cele mai „bune" intentii.

×
Subiecte în articol: magazin